Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 24:2021:135 | Sista ansökningsdag: 2021-05-12

Lärare årskurs 4 på Bergdalskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

På Bergdalskolan går cirka 380 elever i förskoleklass till år 6. Elevsammansättningen speglar samhällets mångfald på ett positivt sätt.
Vi arbetar efter visionen - Lust att lära, möjlighet att lyckas. Hos oss betyder det att vi utgår från en god relation med våra elever för att skapa en helhetssyn av elevens utveckling och lärande. Varje elev ska mötas med förståelse, medmänsklighet och respekt. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande. Vi har höga förväntningar på våra elever och deras möjligheter att nå långt i sin kunskapsutveckling.

Eleverna i år 5-6 disponerar var sin Chromebook. På Bergdalskolan arbetar kollegiet aktivt med att skapa en samsyn runt värdegrundsfrågor.
Skolan har en flexenhet med speciallärare där elever i behov av stöd kan få hjälp utifrån individens behov. Skolan driver ett projekt, med hjälp av bidrag från SPSM, som avser att utveckla skolans rastverksamhet.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 9 augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget hos oss på Bergdalskolan är en klasslärartjänst med de för yrket förekommande arbetsuppgifter. I rollen som klasslärare i årskurs 4 utvecklar du din undervisning både enskilt och tillsammans med årskurskollegor, arbetslag och hela skolan. Fokus för arbetet är elevernas kunskapsutveckling. Samarbete och engagemang skall genomsyra ditt arbete.

Förutom att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen ingår skolutvecklingsarbete, elevhälsoarbete och föräldrakontakter.

Du som söker

Du har lärarlegitimation för årskurs 4-6. Meriterande med flera ämnen. En flexibel person som har lätt att samarbeta med andra och som är beredd att sätta betyg.

Ansökan skall innehålla:
- Personligt brev med motivering till varför just du ska få en tjänst som lärare på Bergdalskolan samt vad som kännetecknar din undervisning.
- CV
- Examensbevis
- Lärarlegitimation

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Holström, rektor
Telefon: 033-35 80 13

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Se en film om hur det är att jobba som lärare i Borås Stad.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol