Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 14:2021:3 | Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Arbetsledare, inriktning projekt och drift inom VA, Servicekontoret

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknade former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 500 Mkr. Vår verksamhet spänner från dataservice till anläggningsarbeten, fastighetsservice, parkskötsel, verkstadsmekanik till central redovisningsservice, löneservice och telefonväxel.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu en arbetsledare till vår avdelning Entreprenad. På avdelningen arbetar ca 200 medarbetare och verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Servicekontoret arbetar på uppdrag mot kommunala förvaltningar och bolag, de största beställarna är Fritid och folkhälsoförvaltningen, Tekniska förvaltningen, Lokalförsörjningsförvaltningen, Borås Energi och Miljö samt Borås Elnät. Uppdragen varierar mellan renoveringar, ombyggnationer samt nyanläggning inom både gata och VA.

Nu söker vi en arbetsledare för inriktning mot projekt/drift inom VA/anläggning.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Verksamheten bedrivs enligt ett beställar-utförarkoncept och det innebär bland annat mycket kontakt med beställarfunktionerna som är placerade på andra förvaltningar inom Borås Stad. Ditt uppdrag innebär en roll där du både kan arbeta självständigt, men också få råd och hjälp av övriga arbetsledare och arbetschefer. Du arbetar självständigt med att planera, leda och följa upp dina olika projekt.

Som arbetsledare ansvarar du för verksamhetens resultat, arbetsmiljö och personal. Du kommer att ansvara och arbetsleda cirka 5-20 medarbetare och maskinister. I rollen ingår även att ta fram offerter på driftarbeten och mindre nyanläggningar samt leda mindre projekt inom VA eller anläggning.Till din hjälp har du också vår kalkylenhet.

Du som söker

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom VA/anläggning, har dokumenterad eftergymnasial utbildning inom relevant område eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har intresse och förmåga att leda och utveckla medarbetare och verksamhet i en positiv anda. Vi ser det som viktigt att du har ett stort intresse och kunskap om ekonomisk styrning av projekt och driftsuppdrag.

Ledarerfarenhet är meriterande. Du måste ha god datorvana och B-körkort. Du är strukturerad och är van vid att ta beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta och är flexibel och kan på så sätt lätt hantera oförutsedda händelser.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Martin Dahl, avdelningschef
Telefon: 0734-32 70 89

Magnus Eriksson, arbetschef
Telefon: 0703-48 95 95

Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel.

I Borås stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol