Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 24:2021:138 | Sista ansökningsdag: 2021-05-12

Lärare årskurs 2-9 musik på Erikslundskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Erikslundskolan är en skola för elever i åk F-9, Sjöboskolan tar emot elever i åk F-6. Skolorna ligger nära varandra och har hög andel behöriga lärare, med gott samarbetsklimat, lust och kreativitet. Ambitionen är att bedriva undervisning som ger alla elever en tillgänglig utbildning med starkt fokus på kunskapsuppdraget.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 9 augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare på Erikslundskolan och Sjöboskolan förväntas du planera, genomföra och utveckla undervisningen enskilt och tillsammans med kollegor. Även samverkan med vårdnadshavare, elevhälsa och övrig personal kring elevernas utveckling och lärande ingår som en naturlig del. Av undervisningstiden är 60% förlagd på Erikslundskolan och 40% på Sjöboskolan. Tiden kommer fördelas i hela dagar på respektive skola. Undervisningen kommer att ske i åk 2-9.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare men kan även komma att anställa obehörig person på visstid om behörig sökande saknas. Tidigare erfarenhet är meriterande och vi är alltid nyfikna på hur nya medarbetare kan bidra till att utveckla våra respektive verksamheter. Du ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmågan att betrakta verksamheten som en helhet. Du står helhjärtat bakom skolans värdegrund och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Martin Gunnarsson, rektor
Telefon: 033-35 8046

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Se en film om hur det är att jobba som lärare i Borås Stad.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol