Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 22:2021:3 | Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Tekniker till Kulturskolan, Kulturförvaltningen

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Din nästa arbetsplats

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola. Kulturskolan, som bedrivit verksamhet i 75 år, finns i nya och fräscha lokaler i Simonsland, centralt beläget i Borås stad och erbjuder kurser i musik, dans, teater, bild, film, textil och cirkus. Verksamhet bedrivs också på våra utbudspunkter Hässlehuset (Hässleholmen) och Musikens hus (i Fristad.) Kulturskolan finns till för kommunens unga och spelar en speciellt viktig roll i barn och ungas fritid.
Vi har ca 2 400 ämneskurselever, bedriver kulturskoleverksamhet vid åtta grundskolefilialer i kommunen och har uppdragsverksamhet i förskola, grundskola, särskola samt gymnasieskola. Vi har en stor utåtriktad verksamhet med över 200 föreställningar per år. Hos oss arbetar drygt 60 lärare och administrativ personal för att ge unga en meningsfull fritid.

Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om vår verksamhet.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 2020-08-02 eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att söka en spännande tjänst som tekniker hos oss på Borås Kulturskola!

Du kommer att ansvara för, organisera samt genomföra föreställningar och konserter tillsammans med kulturskolans lärare och producenter. Du ligger i framkant vad gäller kunskap inom modern teknik och ansvarar för kulturskolans tekniska utrustning. Även administrativa uppgifter såsom till exempel leasing av datorer och telefoni, passersystem samt instrumentförråd ingår i uppdraget. Även helhetssyn såsom enklare vaktmästerisysslor vid våra tre utbudspunkter i kommunen är en del av ditt uppdrag. Du kommer att ingå i den administrativa staben med producenter, administratörer samt chefer.

Du som söker

Vi välkomnar dig som brinner för barn och ungas utveckling och som vill vara med och bidra till att vår kulturskola förblir en viktig plats för kommunens invånare. Du har ljud-/ljustekniks utbildning eller annan adekvat utbildning som är lämplig för tjänsten och erfarenhet av att arbeta inom kulturskola eller liknande verksamhet. Du har kunskap inom film och streaming, inspelnings- och studioteknik. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av pedagogisk verksamhet med barn och unga.

Våra förväntningar på dig som person är att du har god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat och har god organisatorisk förmåga samt hög social kompetens. Du har vana att planera och genomföra arrangemang såsom föreställningar, konserter och inspelningar och är van att initiera och driva projekt.
Kulturell medvetenhet och självständighet är andra egenskaper som vi värderar högt. Viktigt för oss är också att du har förmågan att skapa goda relationer med kollegor och våra elever/föräldrar. Vi söker dig med en vilja och nyfikenhet att tillsammans med vår personal finna lösningar, såväl tekniska som scenografiska.
Erfarenhet krävs.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär att du bland annat uppfyller ovan nämnda önskemål.

B-körkort är ett krav.

Urval sker löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Frida Uneback Malm, verksamhetschef
Telefon: 033-35 76 41, 0768- 88 76 41

Elin Grände Wood, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0766- 30 63 51, 0766- 30 63 51

Maria Ringsén, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0766- 30 63 65, 0766- 30 63 65

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-16.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol