Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 15:2021:2 | Sista ansökningsdag: 2021-05-09

GIS-ingenjör, Tekniska förvaltningen

Borås växer snabbt. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur - samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv. Dessutom har Borås utsetts till Årets kommun i Sveriges största karriärundersökning.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill förvalta, utveckla och skapa nya lösningar inom GIS och geografisk information Tekniska förvaltningen. Du ingår i HR funktionen och kommer arbeta övergripande inom förvaltningen och stötta samtliga avdelningar inom GIS området.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter: Som GIS-ingenjör kommer du att vara förvaltningens sakkunniga inom GIS där du kommer att ha en viktig roll för förvaltningens utveckling och tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom ramen för GIS såsom bearbetning, genomförande av analyser och presentationer av förvaltningens geografiska data. Administration av databaser, verksamhetssystem och kartsystem.

Du som söker

För att klara rollen som GIS ansvarig hos oss ser vi att du har en ingenjörsexamen inom GIS och gärna erfarenhet från liknande arbete, alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdigt av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har kunskap om FME, FME- server, 3D visualisering, QGIS och eller MyCarta. Inom databashantering ser vi gärna att du känner till Postgre/Postigs och MSSQL.

Du har erfarenhet av och intresse för kartor och är van att arbeta strukturerat. Som person har du lätt för att samarbeta, är kommunikativ och gillar att ständigt bidra med idéer, förbättringar och ge en god service. Du är också nyfiken och nytänkande kring geodatas användning kopplat till skilda kommunala användningsområden samt van att självständigt organisera och planera ditt arbete. Du ska ha förmåga att arbeta i grupp och vara lyhörd för verksamhetens behov. Som stödfunktion på en mindre förvaltning kan även andra arbetsuppgifter på förvaltningen förekomma. Att du bidrar till ett gott arbetsklimat ser vi som självklart.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jessika Olausson, HR-chef
Telefon: 033-35 74 29, 0768-887429

Nås via Borås stads växel, facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer
Telefon: 033-35 70 00

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol