Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 24:2021:152 | Sista ansökningsdag: 2021-05-12

Skolsköterska på Daltorpskolan 7-9, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Du är anställd vid Elevhälsan på Grundskoleförvaltningen, med placering för närvarande på Daltorpskolan. Daltorpskolan är Borås äldsta grundskola. Skolan är populär med stor trivsel. Vi erbjuder eleverna olika profiler att välja bland och vi upplever sedan flera år ett rekordstort söktryck. Daltorp 7-9 har idag drygt 500 elever. Vi är övertygade om att vår popularitet beror på att vi har en mycket engagerad personal och skolledning. Vi står för tradition och ambition. Vi tror på ett relationsbaserat ledarskap med mycket stöd, uppmuntran, humor & arbetsglädje.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat till och med den 19 juni 2022. Tillträde den 16 augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter

Som skolsköterska arbetar du enligt de riktlinjer som finns för den samlade elevhälsan i Borås stad och utifrån basprogrammet för elevhälsans medicinska insats.

Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam som består av rektor, skolkurator, skolpsykolog, specialpedagog, och skolsköterska samt ha ett samarbete med pedagogerna i arbetslagen. Uppdraget är tydligt inriktat på hälsofrämjande, förebyggande, åtgärdande och stödjande insatser. Detta för att skapa en god lärandemiljö och omsorg för varje elev. Du har din arbetsplats på skolenheten.

Du har tillgång till regelbunden extern handledning, organiserat yrkesnätverk samt en mentor som stöd första året. Efter det finns en organisation där du får stöd av kollega.

Du som söker

Du som söker tjänsten ska vara legitimerad sjuksköterska och ha genomgått vidareutbildning till skolsköterska alternativt ha en specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller en distriktsköterskeutbildning.

Du har lätt för att samarbeta men kan också planera och prioritera ditt arbete självständigt. Du har ett inkluderande förhållningssätt och skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jacquline Uddgren, enhetschef
Telefon: 033-35 33 84

Tanja Pejic, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 033-355854

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol