Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 24:2021:149 | Sista ansökningsdag: 2021-05-17

Lärare årskurs 3-6 Textilslöjden på Gånghesterskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Vi har en helt nybyggd skola med fantastiskt fina och funktionsdugliga lokaler, som vi flyttade in i januari 2019. Det ger inspiration och arbetsglädje i vår vardag. Gånghesterskolan omfattar årskurs F-6 med 236 elever samt en fritidshemsavdelning med ca 100 barn. Vi har en engagerad och kompetent personal, tillsammans 33 personer som arbetar i den goda anda som finns på skolan. Speciallärare stöttar upp i vardagen: inspirerar och utmanar i kollegiet och arbetar även med eleverna. Elevhälsoteamet arbetar aktivt för att stärka kollegiet liksom eleverna. Vi sätter eleven i centrum, en skola där vi alla hjälps åt att se möjligheter och lösningar av olika slag. Se och förstå alla elever - en utmaning som vi antar!

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 10 Augusti 2021

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga arbetsområde är att arbeta i textilslöjden.
Missa inte i chansen att få jobba i välutrustad slöjdsal både i material, verktyg och maskiner med digitala möjligheter. Eleverna har en till en chromebooks i åk 4-6. Ljusa och ändamålsenliga lokaler som inspirerar . Vi har ett utvecklat samarbete mellan slöjdarterna, textil och trä. Gemensam planering och även gemensamma arbetsområden. . I uppdraget ingår att planera, genomföra, följa upp, analysera och anpassa arbetet på olika sätt, själv och tillsammans med övrig slöjdlärare. Kollegialt är du med arbetslag 4-6 på skolan under arbetslagsträffar
Till slöjden kommer även elever från tre andra skolor som är Äspered-, Aplared- och Målsryd-skolorna.

Du som söker

Tidigare erfarenhet från att jobba som slöjdlärare är meriterande. Vi ser att duhar lärarlegitimation samt behörighet i ämnet. Du tycker arbetet med elever är stimulerande och har förmåga att se eleven både som individ och i ett helhetsperspektiv. Du skapar förtroendefulla relationer. Du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund. Eftersom vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar viktig.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lena Sundbaum, rektor
Telefon: 033-35 53 01

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-17.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol