Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kraftig ökning av smittspridning i Borås

Referensnummer: 14:2021:5 | Sista ansökningsdag: 2021-05-19

Rörläggare, Servicekontoret

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknande former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 500 Mkr. Vår verksamhet spänner från mark- och anläggningsarbeten, parkskötsel, fastighetsservice, verkstadsmekanik till IT-service, central redovisningsservice och central löneservice.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, markrenhållning, VA, gata, mätteknik, park- och grönytor.

Vi söker nu rörläggare (rörläggning i mark) till vår Entreprenadavdelning som bland annat arbetar med drift och underhåll och projekt inom VA.

Din anställning

Anställningsform: Allmän Visstidsanst på heltid. Tjänsten är en allmän visstidsanställning upp till 5 månader med möjlighet till förlängning, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rörläggare kommer du att arbeta med VA-arbeten som omfattar ledningsunderhåll och nyanläggning av VA-system inom Borås Stad.

Du som söker

Vi söker dig som har ett par års yrkeserfarenhet av rörläggningsarbete eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är resultatinriktad och kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa och utveckla goda relationer till kunder och kollegor. B-körkort är ett krav, C-körkort samt B96 är meriterande. Arbetet är fysiskt krävande.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Magnus Eriksson, arbetschef
Telefon: 0703-489595

Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel.

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av förmåner t.ex. friskvård.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-05-19.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol