Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 28:2021:34 | Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Sjuksköterska till korttiden med möjligt uppdrag inom KTC, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Din nästa arbetsplats

Är det i vårt Team du vill vara med och göra skillnad?
Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens är du med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap.

Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Dagtid med viss kvällstjänstgöring samt helger

Dina arbetsuppgifter

Arbetet i korttidsteamet är omväxlande och innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Således kommer du få god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och avancerad vård. Som sjuksköterska hos oss har du förutsättningar utvecklas och lära i din yrkesroll, då vi tar emot patienter med många olika omvårdnadsbehov och diagnoser.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.
Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.


Hälso-och sjukvårdsorganisationen påbörjar nu ett spännande samarbete med Högskolan i Borås.

Gillar du att jobba med studenter och har en pedagogisk sida? Du har nu möjlighet att kombinera din tjänst på korttiden genom att arbeta 50 % av din arbetstid på KTC (Kliniskt Tränings Centrum) som handledare av studenter och resterande 50 % med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på korttidsenheten. Uppdraget avser två tjänsterna och pågår under två terminer.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften.

Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jennie Tyllander, enhetschef
Telefon: 033-35 76 68

Gunilla Eliasson, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 033-35 77 54

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan!

Borås Stads personalförmåner

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-07-18.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol