Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 28:2021:39 | Sista ansökningsdag: 2021-06-23

Arbetsterapeuter till Hälso- och sjukvårdsorganisationen, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Din nästa arbetsplats

Är det i vårt Team du vill vara med och göra skillnad?

Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens är du med och bidrar till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap.

Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi har nu vakanser i nedan Team:

Team 4 - Brämhult
Team 8 - Korttidsenheten Sörmarksgatan

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med sjuksköterska, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I rollen som arbetsterapeut utreder, bedömer och genomför du arbetsterapeutiska insatser samt ansvarar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Fokus är att stärka patientens självständighet i vardagen.

Vidare så handleder du omvårdnadspersonal i olika vårdsituationer såsom vid förflyttningar samt vid hantering av hjälpmedel. Du bidrar med din kompetens vid uppföljning av patienten enligt teamrutin. I rollen ingår kontakt med övriga vårdgivare samt dialog med anhöriga som en naturlig del.

Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Du som söker

Vi ser gärna att du som söker till vår fantastiska yrkeskår har erfarenhet inom yrket. Detta är dock inget krav utan vi välkomnar även nyutexaminerade arbetsterapeuter.

Erfarenhet och kunskap inom manuella förflyttningar och förflyttningar med personlyft uppskattas, likväl som tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet och hemsjukvård.

Du ser det som en självklarhet att samarbeta med andra och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Vidare så trivs du med att arbeta lösningsorienterat med en helhetssyn där patienten är i fokus.

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Charlotta Wirtberg, enhetschef
Telefon: 033-35 52 42

Madeleine Fritzon, enhetschef
Telefon: 033-35 32 65

Lena Hendenborn, facklig företrädare för Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 0766-23 05 15

Borås Stads personalförmåner

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningarna hanteras löpande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-06-23.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol