Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 30:2021:31 | Sista ansökningsdag: 2021-06-24

Personlig assistent åt en äldre kvinna, Sociala omsorgsförvaltningen

Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

Din nästa arbetsplats

Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.

Nu söker vi dig som vill vara personlig assistent åt en kvinna och vara delaktig i att ge henne en meningsfull vardag.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är schemalagd, förlagd till dag och helg. Tillträde efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I ditt nästa arbete som personlig assistent kommer du bidra till att kvinnan får en meningsfull vardag, trots sitt funktionshinder, som ska präglas av delaktighet.
Du kommer att vara med i alla delar av kvinnans vardag så som vid matlagning, hushållssysslor och sociala aktiviteter. I arbetet ingår även omvårdnadsuppgifter.
Du måste vara lyhörd för kvinnans behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang.

Du som söker

Du har vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Du ska även ha tidigare kunskap och erfarenhet om yrket som personlig assistent.

Arbetet som personlig assistent kräver att du är lyhörd för brukarens behov och är en positiv, engagerad och ansvarstagande person. Därutöver behöver du vara social, ha lätt att anpassa dig för förändrade förutsättningar samt allmänt gott omdöme.
Eftersom arbetet innebär att du arbetar ensam med brukaren lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Hannele Jylhänlahti, enhetschef
Telefon: 033-35 80 64

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-06-24.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol