Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 23:2021:50 | Sista ansökningsdag: 2021-08-13

Verksamhetsutvecklare med inriktning språkutvecklande arbete, Förskoleförvaltningen

Är du en person som gillar utmaningar och vill göra skillnad för barns lärande? Tycker du om att påverka och vill arbeta med utveckling? Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i en kreativ miljö där det händer mycket? Då kan du vara den verksamhetsutvecklare vi söker!

Din nästa arbetsplats

Vi söker en verksamhetsutvecklare med inriktning mot språkutvecklande arbete till Förskoleförvaltningen. Uppdraget handlar främst om projektledning och metodutveckling inom språkutvecklande arbete med fokus på flerspråkighet. Specifikt innebär det att leda och utveckla ett projekt där samverkan mellan flera förvaltningar ingår för att utveckla dels barns språk och dels samverkan med vårdnadshavare.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär bland annat att planera, följa upp och analysera olika insatser och utveckla och genomföra nya metoder för att nå en högre måluppfyllelse. I uppdraget ingår att samarbeta med olika stödfunktioner, rektorer och externa aktörer. Då tjänsten är ny kan den och arbetsuppgifterna komma att utvecklas på sikt.

Som verksamhetsutvecklare har du en tillhörighet i Kvalitet och utveckling och blir en i gruppen som arbetar för hög professionalism och kompetens som vi gärna delar med varandra och andra. Kvalitet och utveckling är en stödfunktion i Förskoleförvaltningen och har sju medarbetare som arbetar med stöd på olika sätt genom handledning, utbildning, analys och digitalisering.

Du som söker

Vi söker dig som har:

- pedagogisk examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- erfarenhet av utvecklingsuppdrag med arbetsuppgifter liknande det som nämnts ovan.
- mycket god språklig förmåga både skriftligt och muntligt på svenska.
- didaktisk och teoretisk kunskap om språkutveckling och flerspråkighet.
- erfarenhet av att handleda och leda nätverk.

Som person tar du initiativ och ansvar för att arbetet utvecklas och når resultat. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra men också självständigt. Du bidrar till ett arbetsklimat som präglas av ansvar, engagemang och respekt genom att vara intresserad samt ha förståelse för andra.

Det krävs att du har förmåga att delge information och idéer, både muntligt som skriftligt. Du har med fokus på målen förmåga att sammanfatta och skapa helheter. Du är trygg i ett arbete som kan förändras både i arbetssätt, innehåll och samarbeten och kan göra omprioriteringar. Du arbetar systematiskt med metodutveckling genom en grund i olika perspektiv och kan översätta och anpassa andras idéer till den egna verksamheten.

Det är meriterande om du har:

- en Master-examen eller är på väg mot en sådan.
- erfarenhet av att leda kompetenshöjande insatser.
- mångårig erfarenhet av arbete med flerspråkighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Ing-Marie Samuelsson, chef för kvalitet- och utvecklingsenheten
Telefon: 033-35 77 28

Vision, facklig företrädare för Vision
Telefon: 0768-88 35 37

Lärarförbundet, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 033-35 76 83

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner

Har du frågor om tjänsten är du välkomen att kontakta chef för Kvalité och Utvecklign Ing-Marie Samuelsson från och med vecka 32. Intervjuer kommer ske från vecka 32 och framåt.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-08-13.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol