Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 22:2021:10 | Sista ansökningsdag: 2021-08-23

Administratör, Kulturförvaltningen

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Din nästa arbetsplats

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedlar ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 2021-10-04 eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Tjänsten som administratör är organiserad på teaterns administrativa avdelning och leds av chefsproducent. På avdelningen arbetar även två projektledare och två marknadsförare.

Som administratör på Borås stadsteater kommer du att arbeta med såväl enklare som kvalificerade och verksamhetsspecifika administrativa arbetsuppgifter som t ex tidsregistrering, schemahantering, protokollsanteckningar och texthantering samt kontrakt och avtalshantering. Tjänsten kräver en person med gedigen och specifik yrkeskompetens inom aktuellt område.

För att du ska kunna trivas hos oss på Borås stadsteater behöver du vara lyhörd, ansvarstagande och ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vidare behövs också en god förmåga att stödja och samverka, att vara flexibel och kunna ställa om då arbetsuppgifterna snabbt kan förändras.

Du som söker

Kvalifikationer:
Minst två års eftergymnasiala studier som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Övriga meriterande faktorer är erfarenhet av avtals-/kontraktshantering.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Hanna Waldén, enhetschef
Telefon: 0734- 32 72 64, 0734- 32 72 64

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %.
Borås stadsteater tillämpar provanställning.

Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-08-23.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol