Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 26:2021:24 | Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Behandlingsassistent till vårt interna HVB, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Ta chansen! Vi söker nu dig som med driv och engagemang vill testa på ett omväxlande, givande och meningsfullt arbete.

Din nästa arbetsplats

Enheten är ett Hem för vård och boende som bedriver riktade boendeinsatser för målgrupperna Barn och Unga samt Unga vuxna i ålder 16 -20 år. Insatsen har utgångspunkt i individuella behov formulerad i vård- och genomförandeplan för att skapa ett strukturerat stöd i boende och vardagsliv.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Tjänsten är ett vikariat på heltid under 6 månader med start 15 augusti tom siste februari 2022. Tjänsten innefattar schemalagd arbetstid under dag, kväll och helg samt sovande jour, 38.25 timmar/veck

Dina arbetsuppgifterAtt arbeta med ungdomar på ett HVB-hem ställer stora krav på din förmåga till tålamod och att i din yrkesroll skapa tillitsfulla relationer med ungdomar och dina kollegor. Vi ser en person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Andra viktiga egenskaper är en grundhållning av respekt, jämlikhet och vänlighet. I arbetet ingår även ett nära samarbete med myndighet inom socialtjänst där vi planerar och genomför planerings- och uppföljningsmöte för den boende. I övrigt förekommer även samverkan med andra behandlande enheter inom Borås stad och regionens hälso- sjukvård utifrån individuella behov hos boendeindivid.

Du som söker

Vi söker dig som är utbildad till social-/behandlingspedagog och/eller har erfarenhet av socialt arbete mot behandling och omsorg. Tjänsten kommer att ställa krav på dig att självständigt följa uppgjorda rutiner, strukturer och metoder. Du förväntas ha en trygghet i att leda och möta andra utifrån ett flexibelt förhållningssätt.
B-körkort ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att självständigt utforma genomförandeplan med boendeindivid och av att föra löpande journalföring. Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

Utöver meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås Stad ett stort antal personalförmåner. Friskvårdsbidrag, fritt inträde till kommunens bad- och simanläggningar och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 31/7. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Dan Mörk, enhetschef
Telefon: 0733-113467

Karin Meuller, samordnare
Telefon: 0768-883760

Malin Särén, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-358592

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-07-31.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol