Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 22:2021:13 | Sista ansökningsdag: 2021-08-30

Samordnare med design: Kostym och Mask, Kulturförvaltningen

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Din nästa arbetsplats

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedla ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Funktionen är placerad i ett multifunktionellt team med arbetsområdena mask och kostym vilka arbetar i linjen och levererar till projekten. Teknisk chef kommer vara din närmsta chef och den som har personal- samt arbetsmiljöansvar för dig.

Ditt primära arbetsområde är att samordna teamets processer och hjälpa till med att säkerställa att leveranser sker enligt deadlines och till överenskommen kvalitet. Du kommer även arbeta med teknisk chef för att skapa en stabil långsiktig planering för teamet och alla projekt som ibland löper parallellt. Tillsammans i teamet arbetar ni med produktionsplanering och kostnadsberäkningar för teaterns projekt. Då teatern har externa samarbeten och ska vara en resurs för det fria kulturlivet kommer du även arbeta med att utveckla dessa inom teamets arbetsområden.

Inom arbetsområdet mask kommer du huvudsakligen att arbeta med det operativa arbetet för våra större produktioner. Teatern har även mindre uppsättningar där du kan komma att få arbeta med konstnärerna och hjälpa till med att skapa deras karaktärer.

Tillsammans i teamen tar ni gemensamt ansvar för de förråd och lokaler som ni normalt arbetar i.
Vi förväntar oss att du är van vid att arbeta systematiskt och att du kan lägga upp arbetet så att produktionen flyter kontinuerligt och teamet kan leverera enligt plan. Detta innebär att du kan arbeta självständigt men att du också kan samarbeta och kommunicera med dina kollegor.
Inom tjänsten kan det ingå att arbeta med föreställningar, vilket kan innebära kvälls- och helgarbete.

Du som söker

Kvalifikationer:
Vi utgår från att du har en passande högskoleutbildning som maskör och kompletterande utbildningar med fokus på kompetenser inom kostym.
Utbildning inom projekt-/ produktionsledning och ekonomi är meriterande.

Vi söker dig som kan beräkna arbete i tid gärna med WBS metoden samt tydligt presentera arbetets utförande i ett Gantt schema, samt att du tycker det är spännande att arbeta fram nya processer.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter både inom mask och kostym på en teater, film eller av ledningen bedömd liknande verksamhet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Erik Lagerborg, enhetschef
Telefon: 076-888 82 04, 076-888 82 04


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast efter överenskommelse.

Vänligen kontakta arbetsgivaren för kontaktuppgifter till facklig representant.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-08-30.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol