Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Referensnummer: 14:2021:10 | Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Systemadministratör till löneservice, Servicekontoret

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till Dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefoniservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 400 personer arbetar på Servicekontoret.

Din nästa arbetsplats

Arbetsplats: Löneservice, Servicekontoret
Vi söker en systemadministratör/lönekonsult till Löneservice som är en av enheterna i avdelningen Personal- och Kontorsservice. Löneservice hanterar kvalificerad löneadministration för i första hand förvaltningarna i Borås stad. Förutom att sköta den administrativa delen av anställningsavtal, löneunderlag m.m. fungerar också enheten som support för personal- och lönesystemet Heroma.
Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter: Arbetet består av löneadministrativa uppgifter såsom registrering av anställningar samt kontroll, bearbetning och registrering av löneunderlag. Du kommer att ge support till chefer och handläggare inom Borås Stad. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.
Du kommer att genomföra utbildningar för chefer i Borås Stad.
Du kommer även att arbeta med systemadministrativa arbetsuppgifter såsom Heromas organisationsträd.
Du ansvarar tillsammans med kollegorna på lönesservice att verksamhetens mål uppnås; att rätt lön betalas ut i rätt tid.

Du som söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i form av en YH-utbildning inom löneadministration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har dokumenterad erfarenhet av löneadministrativt arbete. Du har utmärkta datorkunskaper inom Officepaketet och har du erfarenhet inom Heroma är det meriterande.
Vi ser gärna att du lockas av att kontinuerligt lära nytt och utvecklas med en verksamhet som har ständigt förändrade behov/förutsättningar. Du har ett gott bemötande, god servicekänsla samt att du är flexibel mot såväl kollegor som kunder.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anki Boman, enhetschef
Telefon: 0768887135

Daniel Cavrak, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 53 32

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2021-08-15.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Årets Kommun
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning som varje år genomförs av Employer Branding-företaget Universum, där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare.

Vuxen och barn i sampel,

Karriärföretag 2021
Borås Stad har även blivit utsedd till ett Karriärföretag 2021. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol