Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 253:2022:8 | Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Skoladministratör, Vuxenutbildningen

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Hos Vuxenutbildningen Borås Stad är den vuxna eleven i centrum. Verksamheten hanterar och administrerar utbildning både i egen regi och hos upphandlade leverantörer. Under senaste året studerade 6000 elever inom någon av våra skolformer: Komvux : svenskundervisning för invandrare, grundläggande nivå, gymnasial teoretisk nivå, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildningar, Borås Yrkeshögskola och Lärcentrum. Vuxenutbildningen har ett viktigt samhällsuppdrag att ge människor möjlighet att utvecklas och att kunna möta arbetslivets utmaningar att finna arbetskraft.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Tillräde 8 augusti eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Som skoladministratör kommer du arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor i administrationsgruppen., rektorer och övrig personal. Att arbeta som skoladministratör är ett omväxlande arbete som innebär att du kommer hantera olika administrativa uppgifter och ge service till elever, lärare och skolledning.
Du kommer bl a att arbeta med kursregistrering, elevadministration samt möta elever i vår reception och i telefon. Under vissa perioder på året är arbetstempot högt, vilket ställer krav på din stresstålighet.

Anställning fr o m 8 aug 2022 eller enl överenskommelse, ett år, med slutdatum 8 aug 2023 med eventuell möjlighet till förlängning.

Du som söker

Vi söker dig som har en god administrativ kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete inom vuxenutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i programvaran Alvis. Vi förutsätter att du har god datorvanaoch kan använda Officepaketet. Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom området administration.
Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. En positiv inställning till vuxna elever från hela världen är en förutsättning för att du skall passa in i vår organisation. Vi lägger stor vikt att du har rätt attityd för jobbet och din förmåga och vilja att snabbt lära nytt i en dynamisk organisation.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mia Sundström, rektor
Telefon: 0768 885328

Facklig företrädare: Ann-Katrine Holst, Vision, 076 888110.
 
Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner
 
Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås: Bildningsstaden Borås
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-07-01.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol