Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2022:18 | Sista ansökningsdag: 2022-08-07

Arbetschef till avdelningen Entreprenad, Servicekontoret

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret.


Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar idag drygt 200 medarbetare. Avdelningen leds av en avdelningschef, fyra arbetschefer och arton arbetsledare. Vi arbetar med anläggningsprojekt, VA-projekt, asfaltsarbeten, byggarbeten, fastighetsskötsel, parkskötsel, markrenhållning samt vinterväghållning.

Vi söker nu en arbetschef med förmågan att leda och utveckla ett arbetschefsområde tillsammans med två arbetsledare samt har kunskap, erfarenhet och förmågan att driva egna projekt. Arbetschefsområdet du kommer att leda har totalt ca 50 medarbetare och ansvarar idag för parkskötsel, vinterväghållning, markrenhållning och åkeriverksamhet.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Anställningen är tillsvidare enligt överenskommelse. Som arbetschef ingår tjänstgöring inom vår beredskapsorganisation som bland annat innefattar vinterväghållning och VA-verksamhet.

Som arbetschef kommer du att ansvara för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö inom ditt område. Arbetschefsområdet har ett stort antal maskiner och fordon där du tillsammans med ansvariga arbetsledare kommer att ansvara för att maskin-och fordonspark har rätt sammansättning och är anpassad för verksamheten. Du kommer tillsammans med avdelningschef och övriga arbetschefer på avdelningen samordna och utveckla avdelningens olika verksamheter. Servicekontoret bedrivs enligt beställare-och utförare koncept vilket innebär mycket kontakter med olika beställarfunktioner placerade på andra förvaltningar och bolag inom Borås Stad.

Du som söker

Du har relevant högskoleutbildning för uppdraget/ tjänsten och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser även att du har erfarenhet av affärsverksamhet och en bred kunskap från entreprenadbranschen. Du behöver ha en god fordonskännedom och kunskap om tillhörande regelverk. Det är även viktigt att du har en god analytisk förmåga, ett stort intresse för ledarskap och att utveckla andra människor samt att du besitter erfarenhet av att leda större arbetsgrupper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Martin Dahl, avdelningschef
Telefon: 0734-32 70 89

Vision, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033 - 35 74 20

För mer information är du välkommen att kontakta avdelningschef Martin Dahl 033 - 35 75 04. Fackliga företrädare för Vision 033 - 35 74 20. Vi undanbeder oss samtal från annonssäljare, bemanningsföretag och liknande.

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-07. Ansökan sker via Borås Stads hemsida.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-07.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol