Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:72 | Sista ansökningsdag: 2022-07-28

Sjuksköterska Natt, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i tio hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en god och säker hälso-och sjukvård med våra patienters bästa i fokus.

Din nästa arbetsplats

Just nu söker vi två sjuksköterskor för arbete ständig natt.

Vi utgår ifrån Lidaholmsgatan i centrala Borås. Tjänsterna är organisatoriskt placerade vid Vård- och äldreförvaltningen, men kväll- och nattorganisationen arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad och patientgruppen vi möter är från 0 år och uppåt.

Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får använda din kompetens och erfarenhet för att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård. Du har också goda möjligheter att påverka ditt arbetsschema utifrån verksamhetens behov.

Vi värdesätter öppenhet, engagemang, samarbete och arbetsglädje. Tillsammans utvecklar vi verksamheten!

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska inom kväll- och nattorganisationen innefattar bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. Viktiga delar av arbetet är bedömning, planering och uppföljning av omvårdnadsbehov, handledning av personal, smärtlindring samt palliativ vård.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.


Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet i yrkesrollen. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Har du en vidareutbildning inom geriatrik, demens, psykiatri eller palliativ vård kan en specialisttjänst bli aktuell.

Vi förväntar oss att du är engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut.

Du har lätt för att snabbt ställa om och anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor.

Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten, du har ett kollegialt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att samarbeta och bidra till ett respektfullt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Beata Olczyk, enhetschef
Telefon: 033-35 81 18

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner, exempelvis friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Borås Stads personalförmåner

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-07-28.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol