Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2022:20 | Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Förrådsarbetare med ansvar för förråd och uthyrning, Servicekontoret

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den administrativa och tekniska utförarverksamheten. Vi är ca 350 anställda och förvaltningens verksamheter omsätter årligen ca 750 Mkr. Vi arbetar enligt beställar-/utförarmodellen inom bland annat IT-tjänster, redovisningsservice, löneservice, fastighetsservice och olika typer av anläggningsinriktade uppdrag.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Fordon Förråd Verkstad arbetar cirka 40 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fordonshandläggning, förråd, fordonsverkstad och mekanisk verkstad. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt förråd. Enheten Förråd ombesörjer lagerhållning, försäljning, inköp av förnödenheter för verksamheten såsom VA-material. I uthyrningsdelen ingår bland annat mindre anläggningsmaskiner som vi även servar själva.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som förrådsarbetare med utökat ansvar för daglig planering, inventering, lagernivåer, förbättringsarbeten samt vara en del i det dagliga förrådsarbetet. Du kommer även att vara enhetens superuser/supervisor i vårt lagersystemet och föreståndare för brandfarlig vara. Du kommer att arbeta med ta emot gods, inventera och följa upp processerna i den dagliga verksamheten. Vi erbjuder en varierad arbetsdag som kommer att innefatta såväl samordning, genomförande och utveckling av de befintliga processerna som kontakt med leverantörer och kunder.

Du som söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom och/eller yrkeserfarenhet av lager/logistik eller liknande. Tidigare erfarenhet från förrådsarbete och arbete med VA-artiklar är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har truckkort. God datorvana samt B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Du är en strukturerad och driven person, med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Tony Öjerhed, enhetschef
Telefon: 033- 35 71 68

Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, 033- 35 70 00.

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-14.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol