Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2022:288 | Sista ansökningsdag: 2022-07-13

Lärare årskurs 4-6, matematik och NO på Trandaredskolan, Grundskoleförvaltningen

Vi söker dig som är behörig lärare matematik och NO som med delat klasslärarskap vill ansvara för årskurs 6 hos oss på Trandaredskolan.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Trandaredskolan är en lugn och trivsam grundskola från förskoleklass till årskurs 6 med drygt 500 elever och fem fritidsavdelningar. Den ligger i ett blandat bostadsområde med både villor och hyreshus samt med närhet till centrum och friluftsliv. Kransmossens friluftsområde ligger nära och utnyttjas flitigt av våra skolklasser och fritidshemmet.

Vi som arbetar på Trandaredskolan har ett starkt engagemang för elevernas kunskap, trivsel och möjlighet att utvecklas. Många av oss har lång skolerfarenhet och behörigheten är hög. Goda relationer mellan personal, elever och föräldrar har lagt grunden för det trivsamma klimat som präglar skolan. På Trandaredskolan arbetar vi aktivt med trygghet och studiero i alla grupper. Vi utgår från våra värdegrundsord: trygghet, respekt, ansvar, delaktighet och gemenskap.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 8 augusti 2022.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna avser att undervisa i matematik och NO. Du och din närmaste kollega kommer tillsammans ansvara för årskurs 6 och dela klassläraransvaret. Ni planerar, genomför, utvärderar och följer upp undervisningen. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar med gemensamma mål i fokus. Vi arbetar med kollegialt lärande och samarbete på hela skolan. Vi har höga och positiva förväntningar på våra elever och all undervisning grundar sig i gällande styrdokument och aktuell forskning. Som stöd i ditt arbete finns elevhälsa och skolledning.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik och NO. Det är viktigt att du är en trygg person med goda ledaregenskaper och har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund. Du har även en förmåga att skapa trygghet och ordning i klassrummet. Du tycker att arbetet med barn är stimulerande och har förmågan att se barnen ur ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är flexibel, kreativ, strukturerad och gillar att ta sig an utmaningar. Du har även god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot såväl barnen, kollegor och vårdnadshavare.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Kristina Verdier, rektor
Telefon: 0768-88 80 92

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-07-13.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol