Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:77 | Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till korttidsenheten, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Din nästa arbetsplats

Är du sjuksköterska/specialistsjuksköterska och vill vara med och utveckla framtidens sjukvård för Borås Stads invånare?

Nu söker vi dig som tillsammans med ett härligt gäng erfarna och professionella kollegor vill vara med och bidra till ökad livskvalitet och välbefinnande hos våra patienter.

Hos oss har du ett meningsfullt och omväxlande arbete. Vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds mentor vid behov.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Dagtid med viss helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet inom korttidsteamet är omväxlande och innebär allt från omvårdnad och palliativ vård till medicinska bedömningar och behandlingar. Hos oss får du nyttja dina medicinska och omvårdnadspecifika kunskaper. Du ansvarar för medicinteknisk utrustning och för utförande av avancerad vård. Du ges goda förutsättningar att utvecklas och lära i yrkesrollen. Som sjuksköterska i korttidsteamet vårdar du patienter med många olika omvårdnadsbehov och diagnoser. Ingen dag är den andra lik, att tänka nytt och prioritera är en del i rollen.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd och sätta personen med demenssjukdom i fokus. För dig som sjuksköterska innebär det ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård samt demenssjukvård meriteras, likväl vidareutbildning inom demens, geriatrik eller palliativ vård. B-körkort är ett krav.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att vara spindeln i nätet där du har en god överblick över aktuella arbetsuppgifter och insatser. Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker, välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Christian Elfving Boo, enhetschef
Telefon: 033-35 52 35

Nås via växeln, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 033-35 70 00

Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska i Borås Stad och träffa några av dina blivande kollegor.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningarna hanteras löpande.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-28.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol