Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:86 | Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Sjuksköterska till VÄF Planeringsteam Myndighet, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre, invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser, ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Myndighet ansvarar för inskrivningar i kommunal hälso- och sjukvård från hemmet och efter sjukhusvistelse, samt biståndshandläggning, avgiftshandläggning, boendeplanering och bostadsanpassning. Enheten består av drygt 90 medarbetare.

Vi söker nu en sjuksköterska till Planeringsteamet Myndighet.

Din nästa arbetsplats

Vi är lokaliserade på Ramnåsgatan 1, i fräscha lokaler som ligger centralt belägna strax intill Centralstationen och Resecentrum. I planeringsteamet på myndighet är vi 8 medarbetare varav 4 sjuksköterskor, 3 arbetstera-peuter och 1 fysioterapeut.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga professioner på Myndighet utför du vård- och omsorgsplaneringar mot sjukhuset. I tjänsten ingår också inskrivning av patienter i den kommunala hemsjukvården vilket innebär att du samverkar och för dialog med vårdcentraler och öppenvårdsmottagningar. Vårt uppdrag är att göra vårdövergången för våra medborgare trygg och säker.

Vi utgår ifrån hälso- och sjukvårdslagen och lagen om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Det innebär att nya arbetsätt ständigt utvecklas i samarbete med regionens sluten- och öppenvård. Detta samtidigt som omställningen till nära vård ställer nya krav på samarbete och utveckling av arbetsprocesser. Som medarbetare i planeringsteamet är du en aktiv del i detta arbete.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare erfarenhet av patientnära arbete. Du har en bakgrund inom kommunal hälso- och sjukvård och/eller erfarenhet av arbete inom exempelvis hälso- och sjukvård i regionen. Då ditt arbete kommer bestå av planeringar inför utskrivning från sjukhus och vid inskrivning i hemsjukvården tror vi att du behöver vara en person som har lätt för att skapa struktur i din arbetsvardag, är flexibel, tänker långsiktigt och kan hitta lösningar på komplexa frågor.

Vidare bör du trivas att arbeta i team och bör du ha ett förtroendegivande sätt och en mycket god förmåga att samverka med många olika aktörer. Eftersom arbetet innebär mycket samverkan behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetet kan innebära hembesök hos patienter och vi ser därför det som meriterande att du har körkort.

Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Kunskaper i finska är en merit då Borås Stad är ett finskt förvaltningsområde.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Lotta Andersson, enhetschef
Telefon: 033-358833

Pernilla Skoglund, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 033-357000

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater får du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga CV, personligt brev och referenser.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-21.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol