Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:111 | Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Undersköterska till Larm- och Nattorganisationen, Vård- och äldreförvaltningen

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska med körkort och som vill arbeta hos oss inom Larm- och Nattorganisationen!

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare.

Din nästa arbetsplats

Vi som jobbar inom Larm- och Nattorganisationen är ett härligt gäng bestående av undersköterskor, vårdbiträden, chefer och samordnare. Hos oss arbetar män och kvinnor med olika bakgrund, vilket berikar vår verksamhet och breddar vår kompetens. Vi utgår från trivsamma och fina lokaler på Lidaholmsgatan i centrala Borås.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en undersköterska till natten och en på dagen.

Larm- och Nattorganisationen arbetar både med att besvara akuta larm samt utföra planerade besök nattetid. I Borås stad finns ca 3 500 personer med larminsatser och ett stort antal personer har därutöver planerade insatser varje natt. Vi arbetar alltid två och två och varje natt är vi 24 personer i 12 bilar som täcker hela staden.


En god arbetsmiljö är viktig för oss och inom Larm och Natt arbetar chefer och medarbetare tillsammans för att främja ett gott arbetsklimat där alla kan trivas.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt ök. Provanställning kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta inom Larm- och Nattorganisationen i Vård- och äldreförvaltningen är att göra något viktigt på riktigt. Ett arbete som är meningsfullt och roligt, där du gör skillnad!

Som undersköterska kommer du i huvudsak åka på trygghetslarm och utföra personlig omsorg och omvårdnad, utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation samt föra social dokumentation samt hälso- och sjukvårdsanteckningar. En stor del av arbetet innebär att åka ut till brukare som utlöst sitt trygghetslarm. Ofta är det vi från Larm- och nattorganisationen som är först på plats hos brukaren när något hänt.

Vi samverkar med hemtjänsten, biståndsbedömare samt sjuksköterskor i hela Borås Stad och arbetar för att hålla oss uppdaterade i system som underlättar dokumentation. Det är meriterande om du har kunskaper och intresse av att arbeta med olika datorsystem samt mobiltelefon som hjälpmedel.

Du som söker

Du är utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Därutöver har du också erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, vård- och omsorgsboende eller hemtjänst. Du är intresserad av att arbeta med människor och har förmågan att sätta dig in i andra människors situation. Det är viktigt att du har förståelse för etik och sekretess samt har ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll även i stressande situationer.

Du skall kunna arbeta flexibelt då arbetsuppgifterna kan skifta under ett arbetspass. Vidare så behöver du vara van vid ett högt arbetstempo och kunna vara klartänkt i pressade situationer.
Då vi värnar om en god laganda är det viktigt att du är en genuin lagspelare som trivs med att arbeta lösningsorienterat i det brukarnära arbetet. Borås Stad är finskt förvaltningsområde så det är meriterande om du har kunskap i det finska språket. Våra verksamhetssystem är en förutsättning för att vi ska kunna fullgöra vårt uppdrag och du behöver därför ha grundläggande digital kompetens.


Tjänsten kräver att du har B-körkort. Ange i din ansökan om du har körkort för manuellt växlad bil eller enbart automat.


Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker en undersköterska till dagen och en till natten. Ange i din ansökan om du söker till dag eller nattjänst.


Inför ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Berit Lomås, enhetschef
Telefon: 033-35 84 33

Anna Brag, enhetschef
Telefon: 033-35 77 88

Jeanette Fransson, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.


Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-10-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol