Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2022:354 | Sista ansökningsdag: 2022-10-13

Lärare årskurs 4-6 på Sjöboskolan, Grundskoleförvaltningen

Sjöboskolan är i ett spännande utvecklingsskede och vi söker dig som är behörig lärare i årskurs 4-6 som vill bli en del av vår skola.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sjöboskolan är en tvåparallellig F-6 skola som har cirka 310 elever. Skolans lokaler är anpassade till elevunderlaget och direkt anslutning till skolan finns en fullstor idrottshall och det är nära till kultur och natur. Du ingår i ett arbetslag där vi lär av varandra och löser utmaningar tillsammans. Vi befinner oss i ett spännande skede med påbörjade utvecklingsprocesser. Vi är Borås stads första Arenaskola, en verksamhet och mötesplats som innebär ett nära samarbete med olika aktörer inom idrott, kultur och annan verksamhet där vi använder oss av skolan som ett nav. Arenaskola Sjöbo vänder sig till barn och unga som erbjuds flera olika fritidsaktiviteter efter skoltid.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten är du klasslärare och bedriver undervisning i årskurs 4-6. Utifrån din behörighet har du möjlighet att undervisa i olika ämnen. Tjänsten kan komma att innebära IKT-ansvar och undervisning i idrott och hälsa.

Du planerar, genomför och följer upp din undervisning både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Det är viktigt att du kan anpassa ditt arbete utifrån olika situationer och olika elevers behov och förutsättningar. Du tar ansvar för en god pedagogisk lärmiljö och elevernas behov.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor i arbetslaget för att utveckla skolans verksamhet med gemensamma mål i fokus. Vi arbetar med kollegialt lärande och samarbete på hela skolan. Vi har höga och positiva förväntningar på våra elever och all undervisning grundar sig i gällande styrdokument och aktuell forskning. Som stöd i ditt arbete finns elevhälsa och skolledning.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Du är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och tillåtande lärmiljö. Du har god samarbetsförmåga och en vilja och drivkraft att tillsammans med arbetslaget ansvara för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling. Du har intresse och vilja att utveckla metoder och arbetssätt som gynnar elever och verksamhet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mia Isaksson, rektor
Telefon: 0704-55 80 41

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Anne Pihlo, facklig företrädare för Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0768-88 79 69

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-10-13.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol