Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:114 | Sista ansökningsdag: 2022-10-23

Rekryteringssamordnare till Bemanningsenheten, Vård- och äldreförvaltningen, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Din nästa arbetsplats

Bemanningsenheten består av ett team serviceinriktade rekryteringssamordnare, bemanningsplanerare samt pool-team med undersköterskor i ledning av enhetschef. Fokus är att effektivisera och kvalitetssäkra förvaltningens rekrytering av vikarier.
Vi erbjuder dig möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor rekrytera vikarier inför sommaren 2023 till våra verksamheter hemtjänst, korttid, natt och larm samt vård- och omsorgsboende. Vi rekryterar undersköterskor och vårdbiträden till semestervikariat och timavlönade anställningar. Våren 2022 rekryterades ca 530 nya vikarier.

Din anställning

Anställningsform: Visstidsanställning på heltid. Tillträde i december 2022 eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är vardagar 08:00 - 16.30.

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringssamordnare på Bemanningsenheten ingår du i rekryteringsteamet som ansvarar för semesterrekryteringen av vikarier till äldreomsorgens verksamheter. Rekryteringen börjar i januari månad och fortlöper under våren. Uppgifterna innebär arbete i rekryteringsprocessens olika delar såsom urval, intervjuer, referenstagningar samt presentation i grupp. Arbetet utförs via framtagen process för att skapa kvalité och bedöma kandidater likvärdigt i rekryteringen.

Du som söker

Vi söker dig som färdigställt eller har påbörjat en universitets- eller högskoleexamen inom PA-området, t ex personal- och organisationsutveckling, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att ta självständigt ansvar och det är meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

För att lyckas i ditt uppdrag är du positiv, handlingskraftig och samarbetsvillig. Du har förmåga att vara strukturerad i ditt arbete samt värdesätter ett serviceinriktat förhållningssätt. Du gillar när det händer saker och trivs att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

I rollen kommer du att vara i kontakt med många kandidater både fysiskt och via digitala system. Därav kommer dina förmågor till flexibilitet och relationsskapande värderas högt.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jonna Andersson, rekryteringssamordnare
Telefon: 033-35 37 23

Emma Granqvist, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 84 23

Vill du vara med och arbeta för att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke tillsammans med rekryteringsteamet? Sök då till oss!

Kontakta nedanstående person om du vill veta mer om ditt nya jobb:
Jonna Andersson, Rekryteringssamordnare
Tel: 033-35 37 23

Fackliga företrädare nås via Borås stads växel 033-35 70 00.


Sista ansökningsdag är 23 oktober 2022. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-10-23.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol