Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2022:27 | Sista ansökningsdag: 2022-10-20

Hantverkare, snickare, Servicekontoret

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av förmåner t.ex. friskvård.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor. Vi söker nu hantverkare till vår byggenhet.
Byggenheten på Servicekontoret utför arbeten beställda av Borås Stads förvaltningar. Du kommer att ingå i ett team av snickare, målare samt murare. Du kommer att arbeta med om- och tillbyggnad av offentliga lokaler så som förskola, skolor, förvaltningsbyggnader, idrottsanläggningar etc.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter som hantverkare med inriktning mot byggservice. Du kommer mestadels arbeta med mindre om- och tillbyggnader i offentlig miljö där stor vikt läggs på vårt sociala bemötande samt anpassningsbara arbetssätt.

Du som söker

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper genom arbete och praktisk erfarenhet inom bygg. Du har utbildning inom och/eller dokumenterad flerårig yrkeserfarenhet som snickare. Har du yrkesbevis som snickare ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i offentlig miljö och du vet vad god service innebär.

Du är resultatinriktad och kvalitetsmedveten och har förmåga att skapa och utveckla goda relationer till kunder och kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Örjan Lidén, enhetschef
Telefon:

Timo Mahlanen, enhetschef
Telefon:

Åke Lindstrand, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-357000

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-10-20.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol