Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2022:36 | Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Park- och anläggningsarbetare till grönyteskötsel säsong 2023, Servicekontoret


"Vi bidrar till en god vardag för våra invånare
-för Borås Stads bästa"

Borås Stad är organiserad i 16 fackförvaltningar och 14 bolag. Staden omsätter ca åtta miljarder kronor och det arbetar ca 11 000 medarbetare i de olika verksamheterna. Med över 110 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Staden ligger inbäddad i parker och gröna områden och det är alltid nära till naturen. I Borås Stad finns 15 parker och över 160 lekplatser på allmän parkmark. Parker och grönområden spelar en viktig roll så väl fysiskt som psykiskt. Vi arbetar för att erbjuda Borås invånare och besökare platser som lockar till såväl rörelse och lek som möten, vila, återhämtning och rekreation.

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 personer. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsservice, åkeri och markrenhållning, anläggning, VA, gata, park- och grönytor.

På enheten Park- och grönytor bidrar vi till en god vardag för våra invånare genom att vårda utemiljön i Borås Stad. Inför vår-, sommar- och höstsäsongen 2023 söker vi nu park- och anläggningsarbetare till vår enhet.

Din anställning

Anställningsform: Säsongsarbete på heltid. Tillträde under april/maj enligt överenskommelse, dock längst till och med 2023-11-30.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika former av grönyteskötsel av Borås Stads grönytor och gatumiljöer enligt teknisk beskrivning och kartunderlag. Arbetet innefattar maskinkörning av entreprenadmaskiner inklusive gräsklippning samt hårdgjorda ytor.

Du som söker

Vi söker dig som har utbildning och/eller yrkeserfarenhet av att arbeta med grönyteskötsel.

Krav:
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
- Gymnasieutbildning
- Grundläggande datorkunskaper

Vidare är det meriterande om du har:

- Behörighet för motor-/röjsåg
- Växtkännedom
- Maskinvana
- BE-körkort
- Körvana med släpvagn

Som person är du:

- Positiv
- Serviceinriktad
- Ansvarsfull med hög samarbetsförmåga
- Bra på att skapa och utveckla goda relationer till kunder och kollegor

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emmelie Callheim, enhetschef
Telefon:

Åke Lindstrand, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-357000

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka din arbetsdag. Du kommer till en enhet med hög kompetens där vi hjälper och lär av varandra. Du kommer att ges goda förutsättningar för ditt arbete genom ett nära samarbete såväl inom teamet som med närliggande enheter, såsom fordon/åkeri samt mekanisk verkstad, och en kvalitativ uppsättning av verktyg och maskiner. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter erbjuder vi dig personalförmåner i form av friskvårdsbidrag och fria bad. Du kommer att utgå från vår huvudbyggnad i centrala Borås med tillgång till servering, omklädningsrum med skåp och bastu.

Vi kommer att tillämpa ett löpande urval i denna rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-01-08.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol