Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2022:450 | Sista ansökningsdag: 2022-12-02

Lärare årskurs 6 på Sjöboskolan, Grundskoleförvaltningen

Sjöboskolan, en plats för alla! Vi söker dig som är utbildad lärare och vill undervisa i engelska, svenska och matematik.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sjöboskolan är en tvåparallellig F-6 skola som har cirka 310 elever. Skolans lokaler är anpassade till elevunderlaget, i direkt anslutning till skolan finns en fullstor idrottshall och det är nära till kultur och natur. Vi är Borås stads första Arenaskola, det innebär att vi arbetar tillsammans med många olika aktörer på området för att bidra till att alla barn, unga och vuxna på vårt område ska ha tillgång till en meningsfull och aktiv fritid vilket gynnar elevernas prestationer i skolan.

Varje dag efter skoltid erbjuds olika aktiviteter i skolans lokaler som arrangeras av exempelvis föreningar, fritidsgård och kulturskolan. Alla får vara med och allt är gratis. Det erbjuds även aktiviteter för familjer och Arenaskolan arbetar också för att erbjuda föräldraskapsstöd i samverkan med andra aktörer efter skoltid. Arenaskolan har en samordnare som arbetar nära skolans personal för att skapa så goda förutsättningar för lärande som möjligt. Tillsammans med närsamhället hjälper Sjöboskolan till att skapa positiva, trygga och meningsfulla aktiviteter för de som bor i vårt område.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att undervisa i årskurs 6 tillsammans med en erfaren lärare. Ni har gemensam planeringstid och arbetar tätt tillsammans och med elevernas måluppfyllelse i fokus. När du inte undervisar i din egen klass ger du riktat stöd i parallellklassen. Stödet kan vara enskilt stöd eller stöd i mindre grupp. På vår skola satsar vi på att lärarna undervisar i ett begränsat antal ämnen för att få högre kvalitet på undervisningen.

Vi ställer höga krav på att du ser till varje elevs bästa, att du gör det lilla extra för att alla elever ska få godkända betyg och att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Är du rätt person kommer du till ett härligt och glatt arbetslag som mer än gärna hjälper dig att komma till rätta på Sjöboskolan.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, engelska och matematik i årskurs 4-6. Du är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och tillåtande lärmiljö. Du har intresse, vilja och förmåga att utveckla metoder och arbetssätt som gynnar elever och verksamhet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mia Isaksson, rektor
Telefon: 0704-55 80 41

Tommi Wärme, facklig företrädare för Lärarförbundet
Telefon: 0729-89 37 54

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-12-02.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol