Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 2523:2022:22 | Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Speciallärare inriktning matematik, Bäckängsgymnasiet

Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.

Din nästa arbetsplats

Bäckängsgymnasiet är en unik gymnasieskola med ett spännande programutbud, kvalificerad och inspirerande personal och en varm och social kultur. Hos oss får motiverade elever goda möjligheter att utveckla både sig själva och andra, och kunskapen de förvärvar befäster över lång tid.
Sammanlagt är vi ca 1500 elever och ca 170 i personal, alla med en stark känsla för vår skola. Vi är organiserade dels i pedagogiska tvärvetenskapliga arbetslag, dels i sektorsvisa ämnesgrupper och en serviceenhet. Skolan ligger centralt i Borås i fina lokaler.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde februari 2023 eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Som speciallärare arbetar du praktiskt med att ge elever stödinsatser på grupp- och individnivå. Du arbetar tillsammans med kollegor i ämnesgrupp matematik med fokus på att ledning och stimulans ska genomsyra all undervisning. Din roll innebär att du arbetar konsulterande och handledande.
I ditt arbete förväntas du föreslå insatser och anpassningar för elever i behov av stöd. Du medverkar i upprättandet av utredningar och åtgärdsprogram samt uppföljning och utvärdering av dessa. Du samarbetar med lärare, elevhälsoteam och skolledning för att öka elevernas möjligheter till måluppfyllelse.

Du som söker

Relevant lärarexamen och lärarlegitimation för gymnasieskolan krävs (bifogas vid ansökan). Påbörjad eller avslutad speciallärarutbildning inriktning matematik.

Du ser möjligheter, är kreativ och du vill tillföra din kompetens för elevernas och skolans utveckling. Du skapar förtroendefulla relationer, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med såväl ämneskollegor som övriga funktioner på skolan.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anna Almroth Werna, rektor
Telefon:

Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.
 
Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner
 
Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås: Bildningsstaden Borås
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-12-11.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol