Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 22:2022:19 | Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Scenkonsttekniker med inriktning mask, Kulturförvaltningen

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Din nästa arbetsplats

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna scenkonstproduktioner och förmedlar även ett större antal gästspel, på ett år. Teatern är också en av Kulturhusets mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på teaterns maskavdelning tillsammans med ytterligare en person. Du förväntas kunna genomföra hela produktionsprocessen, vilket innebär att du bland annat kommer att arbeta med framtagande av produktioner i samråd med konstnärliga team, planera och göra beställningar samt arbeta under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial.
Arbetet är förlagt såväl dag som kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo.
Ditt primära arbetsområde är inom mask och peruk men du förväntas även kunna hjälpa till med enklare arbetsuppgifter, baserat på din egen kompetens, inom teaterns andra områden.

Du som söker

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom mask och peruk eller liknande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Vi förväntar oss att du är driven och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, då vi arbetar nära varandra mellan avdelningarna och med konstnärliga team. Vi sätter också stort värde på flexibilitet, lösningsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande om du har kunskap inom frisöryrket.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Marie Nyman, förvaltningschef
Telefon: 0768-887 665, 0768-887 665


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Urval sker löpande.
Borås Stadsteater tillämpar provanställning.

Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-12-31.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol