Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2022:459 | Sista ansökningsdag: 2022-12-09

Kock och lokalvårdare på Blåklintens förskola, Grundskoleförvaltningen

Vi söker nu dig som vill arbeta i en kombinationstjänst som kock och lokalvårdare på Blåklintens förskola.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Du kommer att ingå i den centrala organisationen för kost, lokalvård och vaktmästeri inom Grundskoleförvaltningen. Din nya arbetsplats är Blåklintens förskola som ligger centralt i Borgstena.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 1 februari 2023.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är en kombinationstjänst fördelat på kock 50% och lokalvård 50%, detta innebär att du kommer arbeta både som kock och lokalvårdare på förskolan. Du kommer att ingå i ett team där ni lär av varandra och hjälps åt.

I din roll som kock ansvarar du för alla förekommande arbetsuppgifter i köket. Du planerar, beställer, sköter om köket, lagar mat och serverar. Du gör även beställningar via e-handel, arbetar i kostdataprogrammet Matilda samt utför egenkontroll enligt HACCP.

I din roll som lokalvårdare utför du daglig lokalvård samt periodiska insatser vid behov. Viss administrativt arbete så som dokumentation kan förekomma. Vissa moment sköts digitalt såsom att dokumentera det utförda arbetet. Många av våra kockar och lokalvårdare utrycker att det allra bästa med jobbet är att möta barn och förskolepersonal samt att alla våra kök är KRAV-certifierade sedan hösten 2017. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga för oss och vi vill att du delar det engagemanget.

Du som söker

Du som söker är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande med minst tre års dokumenterad erfarenhet. Du har även en SRY eller liknande utbildning inom lokalvård. Förutom goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost har du dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom lokalvård. Tidigare erfarenhet av storköksproduktion och dietmatlagning samt kunskap om HACCP/ egenkontroll är meriterande.

Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett öga för att se helheten i köket. Som person är du ansvarstagande och förstår vikten av kvalitet och service. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Susanne Skansen, enhetschef
Telefon: 033-35 84 58

Facklig företrädare, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 010-4428627

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som lokalvårdare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-12-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol