Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2022:145 | Sista ansökningsdag: 2022-12-12

Projektledare, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Din nästa arbetsplats

Som Projektledare ingår du i Vård- och äldreförvaltningens förebyggande verksamhet som har som uppdrag att arbeta proaktivt för seniorers hälsa. Arbetet som projektledare är direkt orienterat till det arbete som bedrivs på våra mötesplatser för stadens seniorer. Projektledaren utgår från Vård- och äldreförvaltningen på Ramnåsgatan i Borås. Uppdraget genomförs i samarbete med Hälsopedagoger, Aktivitetssamordnare och Seniorhälsokonsulenter.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som Projektledare innebär att driva olika utvecklingsarbeten, en del i detta är ett fortsatt underhåll av projektet med surfplattor för stadens seniorer.
Du har många olika kontakter dagligen, både inom förvaltningen och med andra förvaltningar inom Borås Stad samt externa aktörer.
Arbetet innebär att du självständigt planerar, organiserar och samordnar ditt dagliga arbete. Du planerar olika utbildningsinsatser i samarbete med kollegorna på mötesplatserna. I projektledarrollen ingår att ta fram statistik, uppföljning och utvärdering i tät kontakt med Enhetschef. I rollen ingår även att rapportera vidare till Verksamhetschef och Vård- och äldrenämnden.

Du som söker

Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen inom socialt område med projektledarutbildning samt yrkeserfarenhet av att driva projekt och utvecklingsarbeten inom välfärdsteknik. Det är starkt meriterande om har tidigare administrativ erfarenhet av att driva planerings- och utvecklingsarbeten inom vård- och äldreomsorg eller liknande verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbete inom välfärdsteknik är starkt meriterande.
För att lyckas i rollen som projektledare krävs att du har förmågan att strukturera, planera och självständigt prioritera ditt arbete. Du behöver vara initiativrik och handlingskraftig med en god kommunikativ förmåga. Har du dessutom en positiv inställning med ett helhjärtat engagemang så vet vi att du kommer trivas bra hos oss.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Via Borås Stads växel når du, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-357000

Linda Svensson Perlstedt, enhetschef
Telefon: 033-358024

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.
Välkommen med din ansökan!

Väkommen med din ansökan senast 2022-12-12.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2022-12-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2022
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2022, i år för tredje året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol