Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2022:42 | Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Enhetschef fordonsenhet, Servicekontoret

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknade former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 500 Mkr. Vår verksamhet spänner från dataservice till anläggningsarbeten, fastighetsservice, parkskötsel, verkstadsmekanik till central redovisningsservice, löneservice och telefonväxel.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu enhetschef till vår avdelning Fordon Förråd Verkstad. På avdelningen arbetar cirka 40 medarbetare och verksamheten är indelad i områdena; fordonshandläggning, förråd, fordonsverkstad och mekanisk verkstad.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef för fordonsenheten. Verksamheten bedrivs enligt ett beställar-utförarkoncept och det innebär bland annat mycket kontakt med kunder och beställare. Du kommer att arbetsleda 6 stycken fordonshandläggare och en samordnare. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetens resultat, ekonomi, arbetsmiljö och personal. Inom ramen för ett aktivt ledarskap genomför du medarbetar- och lönesamtal, personalmöten/arbetsplatsträffar, etc. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa arbetsuppgifter, såsom offerering, fakturering, analyser och utvärderingar, mm.

Du som söker

Vi söker dig som har lägst en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fordon- och eller administration. Du har också B-körkort, dokumenterad erfarenhet av arbetsledning med personalansvar samt goda kunskaper inom IT Officepaket och inom något affärssystem. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom ledarskap. Tidigare dokumenterad chefserafarenhet ser vi som ett krav för tjänsten.

Som enhetschef är du självgående, driven och lyhörd och du har både intresse och förmåga att leda och utveckla medarbetare och verksamhet i en positiv anda. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med våra beställare och verksamheter är det därför av stor vikt att du är relationsskapande och har ett starkt kundfokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Arne Stepanov, avdelningschef
Telefon: 033-35 70 94

Daniel Cavrak, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 53 32

I Borås stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-02-05.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol