Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 14:2023:3 | Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Enhetschef, fastighetsservice, Servicekontoret

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning.

Din nästa arbetsplats

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsservice, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Vi söker nu en enhetschef till fastighetsservice, där du kommer att arbetsleda fastighetstekniker/skötare samt tekniker som inom ramen för skötselavtal sköter huvuddelen av stadens fastigheter.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med möjlighet att utveckla en bred kompetens inom arbetsområdet. Verksamheten bedrivs enligt ett beställar-utförarkoncept och det innebär kontakt med beställarfunktionerna på andra förvaltningar och bolag inom Borås Stad. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetens resultat, arbetsmiljö och medarbetare, genom att hålla regelbundna arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal mm.

Som enhetschef för fastighetsservice ansvarar du för avtal gällande teknisk drift av Borås Stads fastigheter, samt utförande av felavhjälpande och förebyggande underhåll i dialog med beställare. Genom ett proaktivt arbete leder du medarbetare och ansvarar för verksamhetens processer samt rutiner.

Du som söker

Vi söker dig med bred erfarenhet och ett stort intresse för fastighetsteknik och underhåll. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom fastighetsdrift och vi ser det som meriterande att du har kunskaper inom entreprenadjuridik och då främst mot AFF.

Det är ett krav att du har B-körkort och att du har goda språkkunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har gymnasiekompetens, gärna med inrikning mot fastighet eller liknande erfarenheter förvärvade på annat sätt. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom fastighets-/byggnadsteknik eller fastighetsförvaltning. Du har erfarenhet av chefs-/ledaruppdrag och goda IT-kunskaper. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och är ansvarsfull, strukturerad och van att ta beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta och inspirera till lösningar. Du är målinriktad och har ett affärsmässigt tankesätt där du sätter kunden, uppgiften och medarbetarna i centrum. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mats Söderbom, arbetschef
Telefon: 0768-88 57 68

Åke Lindstrand, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033- 35 70 00

Daniel Cavrak, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033- 35 70 00

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård såsom friskvårdsbidrag och fria bad i stadens badanläggningar.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-02-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol