Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 30:2023:13 | Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vi söker sommarvikarier; sjuksköterskestudenter och undersköterskor i HSV., Sociala omsorgsförvaltningen

Studerar du på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta som sjuksköterskeassistent i sommar? Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas och ge dig en möjlighet att bekanta dig med ditt framtida yrke. Under handledning av legitimerad sjuksköterska arbetar du i det direkta omvårdnadsarbetet.
Eller är du erfaren undersköterska som vill prova på att arbeta inom hemsjukvården med delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter tillsammans med våra undersköterskor?

Din nästa arbetsplats

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor och rehabiliteringsassistent som arbetar i 3 team.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat på heltid/deltid, dagtid måndag till fredag under juni, juli och augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med sjuksköterskorna och undersköterskorna planeras arbetsuppgifterna. Arbetet är flexibelt och ser olika ut dag för dag.

Patientbesök varvas med administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter består av omvårdnadsåtgärder som till största delen är delegerade HSL-uppgifter samt vissa bedömningar. Vilka arbetsuppgifter du får beror på hur långt du kommit i din utbildning samt tidigare erfarenhet.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva

Du som söker

Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har slutfört termin 3 i din utbildning.

Du som är undersköterska är trygg i din roll, van att arbeta självständigt och med delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd, flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du har ett gott bemötande och sätter patienten först. Körkort för bil är ett krav. Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor i sommar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Eva Martinsson, enhetschef
Telefon: 033-35 31 79

Linnea Ersson, enhetschef
Telefon: 033-35 30 96

Jimmy Johansson, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 076-888 86 55

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-30.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol