Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:13 | Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Elevassistent på Sjömarkenskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med cirka 450 elever. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan ansvarar tillsammans för att varje enskild elev utvecklas så långt som det är möjligt. Det gör vi genom att arbeta för elevers hälsa, trivsel och trygghet, samt genom att vi som arbetar här ständigt lär nytt för att utveckla och förbättra vår verksamhet. Skolan är nyligen ombyggd och renoverad vilket innebär att verksamheten bedrivs i riktigt fina och fräscha lokaler.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 3 april 2023.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag som har ett gemensamt ansvar för eleverna på mellanstadiet. Tjänsten innebär både att vara stöd i klass och att ha särskilt fokus på enskild elev. Som stöd i klass arbetar du för att bidra till god studiero och som pedagogiskt stöd. I arbetet med enskild elev stöttar du eleven i undervisningen, har ibland enskild undervisning samt följer eleven på raster och övergångar. Du kommer att ha nära kontakt med vårdnadshavare. Du kommer även att arbeta i skolans fritidshem på eftermiddagarna.

Du som söker

Du som söker är utbildad elevassistent eller har gått barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet. Du bör ha kunskap inom autismspektrat, uppmärksamhets- och koncentrationsproblematik samt utmanande och utagerande beteenden hos barn och elever i skolan. Din utbildning och erfarenhet innebär att du har god förmåga att se elevers behov och hitta fram till fungerande arbetssätt. Du är van vid och tycker om att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor, men har lika stor drivkraft i det självständiga arbetet. Du har ett lågaffektivt bemötande, är trygg, tydlig och varm. Du har också förmåga att skapa struktur och förutsägbarhet. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Henrik Lannö, biträdande rektor
Telefon:

Facklig företrädare, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 010-4428627

Läs mer om oss och hur det är att
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-02-08.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol