Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2023:49 | Sista ansökningsdag: 2023-04-05

Undersköterskor sökes till semestervikariat i HSV, Vård- och äldreförvaltningen

Letar du efter ett roligt, utvecklande och meningsfullt sommarjobb?

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och som har hunnit jobbat några år i yrkesrollen, gärna inom den kommunala äldreomsorgen.

I sommar har du möjlighet att jobba som assistent till sjuksköterskor i Vård- och äldreförvaltningens Hälso- och sjukvårdsorganisation. Inom HSV arbetar ca 300 sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter fördelade i hälso- och sjukvårdsteam. Titta gärna in på vårt Instagramkonto för att ta del av vår vardag.

Vi är vana vid att ta emot semestervikarier och har fått till oss att vi erbjuder en tillitsfull och trivsam arbetsplatskultur med gott kollegialt stöd. Detta är något vi är stolta över och måna om att bevara och utveckla för att du ska trivas hos oss och för att våra patienter ska få den allra bästa vården.

Din nästa arbetsplats

Som semestervikarie hos oss ger du tillsammans med professionella kollegor god omvårdnad och hälso- och sjukvård till patienterna. Du arbetar dagtid måndag till fredag (40-timmarsvecka) och ditt huvudsakliga uppdrag är att assistera våra sjuksköterskor samt utföra delegerade arbetsuppgifter. Vilka arbetsuppgifter du får beror på dina tidigare erfarenheter. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av bedömningar, såromläggningar, katetersättning, provtagning mm.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården, så som i den enskildes eget hem (ordinärt boende), på ett vård- och omsorgsboende, och/eller på ett korttidsboende. Du kommer att ha ett tätt samarbete med sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat (heltid eller deltid) sommaren 2023

Dina arbetsuppgifter

Du som söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har hunnit arbeta en tid i uppdraget och är intresserad av att utvecklas ytterligare i din yrkesroll. Uppdraget är perfekt för dig som överväger en karriär som sjuksköterska och vill veta mer om vad det innebär.

Uppdraget ställer krav på att du är en engagerad, ansvarsfull, lyhörd och flexibel person som tycker om att arbeta med människor. Med respekt för enskilde ska du ha ett professionellt bemötande som skapar trygghet och förtroende.

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Då Borås Stad tillhör finskt förvaltningsområde är även kunskaper i finska språket meriterande.

B-körkort är ett krav.

Innan erbjudande om anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anita Rönnbäck, enhetschef
Telefon: 033-35 58 61

Jussi Niveri, enhetschef
Telefon: 033-35 86 27

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater får du en mycket bra möjlighet att få yrkeserfarenhet samt bekanta dig med en potentiell framtida yrkesroll och arbetsgivare.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-05.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol