Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:76 | Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Speciallärare årskurs 1-6 på Hestra Midgårdskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Hestra Midgårdskolan ligger väster om Borås centrum i ett naturskönt område. Hus och byggnader är ritade av prisbelönta nordiska arkitekter. På skolan går det 415 härliga elever och vi är ca 60 stycken otroligt kompetenta kollegor som arbetar tillsammans för våra barns bästa. Vi har en fullstor idrottshall och bibliotek i byggnaden och Byttorps idrottsplats bara fem minuters gångväg från skolan.

Vår vision är att vi tillsammans utbildar världsmedborgare och att vi därigenom ger varje barn möjlighet att välja sitt liv. Vill du vara en del av denna spännande resa ska du söka jobb hos oss.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter

Är du en riktigt vass och duktig lärare som får eleverna att knäcka koden?
Som speciallärare på Hestra Midgårdskolan ingår du i vårt team som kallas Pärlan. Till Pärlan kommer elever som riskerar att inte nå målen och som därför behöver särskilt stöd, främst i svenska, matematik eller engelska. Eleverna får undervisning enskilt eller i grupp. Som speciallärare kan du även handleda lärarkollegor samt vara behjälplig vid dokumentation kring elever, till exempel när åtgärdsprogram ska skrivas fram.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerade lärare i svenska och matematik, gärna med speciallärarbehörighet eller motsvarande utbildning och/eller erfarenhet. Är du inte legitimerad speciallärare kan du med fördel läsa upp din behörighet.

Du tycker att arbetet med elever i behov av särskilt stöd är stimulerande och har förmågan att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Du är flexibel, kreativ och strukturerad. Du tar ansvar, har god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Linda Brundin, rektor
Telefon: 0768-88 38 90

Tommi Wärme, facklig företrädare för Sveriges Lärare
Telefon: 033-357683


Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-03-31.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol