Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 28:2023:55 | Sista ansökningsdag: 2023-03-29

Vikarierande rehabiliteringsassistent till HSV, Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i tio team.

Nu söker vi dig som vill vikariera som rehabassistent inom HSV.

Din nästa arbetsplats

I arbetsuppgifterna ingår både tätt samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter men även att självständigt på uppdrag av fysioterapeut/arbetsterapeut ansvara för att utföra träningar, behandlingar samt hjälpmedelsutprovning i patientens hem som antingen kan vara i ordinärt boende eller på ett vård- och omsorgsboende. Du kommer även att assistera legitimerad personal (AT/FT/sjuksköterska) med andra typer av arbetsuppgifter, exempelvis handleda omvårdnadspersonalen i förflyttningsteknik, rengöra och beställa hjälpmedel, tidsbokning etc.

Du arbetar dagtid måndag till fredag (40-timmarsvecka).

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariatet är på 1 år. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Du som söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med mångårig erfarenhet inom yrket. Tjänsten kräver även att du har erfarenhet av rehabilitering, t ex arbete inom rehabmottagning/klinik och/eller mångårig erfarenhet från rehabiliteringsarbete inom kommunal hemsjukvård. Goda kunskaper inom rehabilitering, hjälpmedelshantering samt förflyttningsteknik är centralt. Om du har någon form av vidareutbildning inom rehabilitering så är det meriterande.

Du är ansvarstagande, engagerad och har ett rehabiliterande förhållningssätt. Det är av stor vikt att du är serviceorienterad och skicklig på att se vad som behöver göras och aktivt tar tag i saker och ting, Du har erfarenhet av att arbeta självständigt men trivs även med att arbeta i nära samarbete med andra. Det är viktigt att du är lyhörd och flexibel i ditt arbete och givetvis har du ett professionellt bemötande som skapar trygghet och förtroende hos våra patienter och personal. Flera arbetsmoment i tjänsten är tungt fysiskt krävande. Att du har mycket god fysisk förmåga är därför en förutsättning för att klara uppdraget.

B-körkort behövs för uppdraget.

Du behöver visa ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning kan bli aktuell.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Charlotta Wirtberg, enhetschef
Telefon: 033-35 52 42

Helena Gäskeby, facklig företrädare för Kommunal
Telefon: 033-35 36 45

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd i Borås Stad flera personalförmåner, bland annat friskvårdsbidrag och fria bad i kommunens simhallar.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-03-29.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol