Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:77 | Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Lärare i fritidshem på Ekarängskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Ekarängskolan är en F-6 skola som ligger omgiven av grönområden mitt i hjärtat av Hulta. Viktiga ledord för oss på skolan är kunskap, kvalitet, och kreativitet. Våra medarbetare är engagerande, kunniga vuxna som utgår från ett helhetsperspektiv på elevernas utveckling. På skolan möts elever från olika kulturer där goda relationer och trivsel är ett av kännetecknen. Eleverna på Ekarängskolan har tillgång till en interaktiv lekplats, fotbollsplan och närhet till skolskogen vilket möjliggör en fysiskt aktiv vardag.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 7 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem på Ekarängskolan organiserar du en lärande och utvecklande fritid för eleverna. Tillsammans med övriga lärare på fritidshemmet planerar du verksamheten utifrån läroplanen samt följer upp och utvärderar kvaliteten på fritidsverksamheten. I ditt arbete förväntas du erbjuda en meningsfull fritidsverksamhet som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter.

Under skoltid hjälper du till och stöttar upp på skolan utefter behov, till exempel rastverksamhet eller stöd i klassrummet. Utifrån din behörighet och dina intressen kan undervisning i fritidshemmet komma att kombineras med undervisning i annat ämne. Vi är öppna för de ämneskombinationer som du eventuellt har.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt är utbildad fritidspedagog. Du har ett engagemang för att skapa en stimulerande och utvecklande fritidsverksamhet. Som person har du en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, flexibel och initiativrik. Du har en kreativ förmåga och är idérik när det gäller att planera innehållet i undervisningen, och har samtidigt förmåga att arbeta strukturerat för att omvandla idéer till handling. Du är duktig på att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor och är professionell i ditt bemötande.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Pontus Ihrskog, rektor
Telefon: 0768-88 39 24

Tommi Wärme, facklig företrädare för Sveriges Lärare
Telefon: 033-357683


Läs mer om oss och hur det är att
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-03.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol