Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:78 | Sista ansökningsdag: 2023-04-03

Lärare årskurs 7-9, flera ämnen på Fristadskolan, Grundskoleförvaltningen

Fristadskolan har nu fyra lediga lärartjänster. Vi söker dig som är behöriga att undervisa i ett eller flera av följande ämnen: Hem- och konsumentkunskap, Idrott och hälsa, Matematik, NO, Teknik, Textilslöjd, Trä- och metallslöjd, Tyska, SO och/eller fysik.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Fristadskolan är en högstadieskola, årskurs 7 till 9, som ligger i centrala Fristad, 13 kilometer norr om Borås. Skolan har drygt 400 elever. Våra elever kommer dels från Fristad centralort, och dels från mindre orter runt Fristad. Personalen är organiserade i fyra arbetslag som samverkar i strävan att varje elev skall ges bästa möjlighet att lyckas. Skolan utvecklas ständigt och präglas av ett trevligt klimat där lärare samarbetar och där det sker erfarenhetsutbyten inom och mellan ämnen. Trygghet och trivsel är en självklarhet för både elev som personal.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i ditt eller dina ämnen. På Fristadskolan arbetar alla lärare i arbetslag som tillsammans har ansvar för fyra klasser. Skolan är uppdelad utifrån arbetslagen så eleverna har en trygg miljö genom att skolan blir som fyra små skolor i en stor skola. Vi ser gärna att du är intresserad av att samarbeta och arbeta för att eleverna ska utvecklas så långt som möjligt.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ett eller flera av följande ämnen för årskurs 7-9: Hem- och konsumentkunskap, Idrott och hälsa, Matematik, NO, Teknik, Textilslöjd, Trä- och metallslöjd, Tyska, SO och/eller fysik.

Du har höga och positiva förväntningar på alla elever. Ditt förhållningssätt är motiverande och du arbetar med stort elevinflytande för att ge eleverna olika möjligheter att utvecklas. För att lyckas i rollen ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och att du skapar trygghet, ordning och struktur i klassrummet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Anna Wikman, rektor
Telefon: 0768-88 86 46

Tommi Wärme, facklig företrädare för Sveriges Lärare
Telefon: 033-357683


Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-03.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol