Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:81 | Sista ansökningsdag: 2023-04-04

Förskollärare i förskoleklass på Rångedalaskolan, Grundskoleförvaltningen

Vi ska komplettera vårt arbetslag med en engagerad lärare till vår förskoleklass. Vill du arbeta på den lilla skolan där flexibilitet, självständighet men även samarbete är några av nyckelorden så kan det här vara möjligheten för dig.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Rångedalaskolan är en F-6 skola med strax under 100 elever och integrerat fritidshem. I direkt anslutning finns förskola och stor idrottshall, allt beläget i en naturskön miljö utanför stan. Naturen och rörelse är prioriterade områden hos oss då de går hand i hand med vår profil som är: En tillgänglig skola med lärandet i fokus.

Rångedalaskolan som idag är en av Borås minsta skolor men som växer mer för varje år. Vi har fräscha och ändamålsenliga lokaler och tillagningskök på skolan. Vi har en stor skolgård och idrottshallenligger strax intill. Skolan har ett komplett EHT och alla lärare är behöriga.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 7 augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak undervisa i förskoleklass. Tanken är att du ska hjälpa till att knyta förskoleklassen närmare de övriga klasserna. Eftersom skolan är liten innebär detta att man behöver vara flexibel och att vi måste anpassa oss till det elevunderlag vi har. En mindre del av arbetstiden gör du på fritidshemmet. Har du kompetenser utöver förskoleklass försöker vi se till att dessa kommer till användning i verksamheten.

Förskoleklassens skoldag är förlagd mellan 08:00-13:00 varje dag. Fritids är tillsammans under morgonen och senare på eftermiddagen. Självfallet är du en viktig del av det lilla arbetslaget och dina tankar och erfarenheter är viktiga för hela skolans utveckling.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du ska vara engagerad, tydlig och kunna se varje elevs behov och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar, så att varje elev kan utvecklas efter sin förmåga. Då vi jobbar i mindre arbetslag behöver du tycka om att samarbeta. Vi ser även att du har goda ledaregenskaper, är trygg och har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och övrig personal på skolan.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Richard Jennerhed, rektor
Telefon: 0766-23 09 65

Tommi Wärme, facklig företrädare för Sveriges Lärare
Telefon: 033-357683


Läs mer om oss och hur det är att
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-04.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol