Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:84 | Sista ansökningsdag: 2023-03-29

Rekryteringssamordnare på Bemanningsenheten Pedagogik, Grundskoleförvaltningen

En av våra kollegor ska testa på en nya tjänst inom förvaltningen och vi söker därför en vikarie under ett års tid. Det finns möjlighet till förlängning.

Vill du vara med och bidra till att fler vill arbeta inom Borås Stads verksamheter? Bemanningsenheten besår av ett team av två rekryteringssamordnare och sex bemanningsplanerare i ledning av enhetschef. Vårt uppdrag är att kvalitetssäkra förvaltningarnas rekrytering av vikarier.

Välkommen med din ansökan!

Din nästa arbetsplats

Vi erbjuder dig att tillsammans med engagerade kollegor vara med att utveckla Bemanningsenheten, vi är inte rädda för att prova nya idéer. Tillsammans med ytterligare en rekryteringssamordnare ansvarar du för rekrytering av personal till såväl korttidsfrånvaro som längre vikariat. Verksamheterna vi servar är förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, bibliotek, museum, fritidsgårdar, mötesplatser, badhus samt kost och lokalvård.

Brinner du för framgångsrik rekrytering och är kvalitetsmedveten samt bra på att skapa goda relationer? Vill du vara med i arbetet kring att driva och utveckla personalförsörjningen till de verksamheter vi servar?

Bemanningsenheten pedagogik sitter i ljusa och fräscha lokaler på Albanoliden 1 i Borås.

Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. 2023-06-01 till 2024-08-31. Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som rekryteringssamordnare på Bemanningsenheten har du det övergripande ansvaret kring rekryteringsprocessen. Du ansvarar för att genomföra, planera, kvalitetssäkra och strukturera ditt arbete för att rekrytera framgångsrikt utefter verksamheternas behov. Vidare arbetar du med utformning av annonser, urval, intervjuer och referenstagning. Du arbetar även med att utveckla och administrera rekryteringsprocessen för att kunna möta framtidens bemanningsbehov och bidra till stadens kompetensförsörjning.

Du håller dessutom i introduktioner och presentationer för nyanställda både individuellt och i större grupp.

Du är Bemanningsenhetens ansiktet utåt och verkar för att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke.

Du som söker

För att lyckas i rollen som rekryteringsamordnare söker vi dig som har en högskoleutbildning inom personalvetenskap, t.ex. personal- och organisationsutveckling alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har erfarenhet av att självständigt arbeta med hela rekryteringsprocessen samt gärna även erfarenhet av bemanning. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som person är du positiv och har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Vidare ska du vara utvecklingsorienterad, initiativtagande, trivas med att arbeta självständigt och ha förmåga att ta eget ansvar. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du trivs med att arbeta under press. Vidare ska du som person trivas med att skapa goda relationer och vara konsulterande gentemot dem vi servar.

Vi värdesätter ditt driv och engagemang och ser gärna att du som söker gillar utmaningar och vill vara med i arbetet med att vidareutveckla rekryteringen. Här finns utrymme för dig att växa i yrkesrollen.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Johansson, enhetschef
Telefon: 033-35 37 56

Hitesh Vithlani, facklig företrädare för Vision
Telefon: 033-35 37 89


Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-03-29.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol