Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:82 | Sista ansökningsdag: 2023-04-04

Lärare musik årskurs 2-9 på Erikslundskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Erikslundskolan är en skola vid Borås Arena med närhet till vackra friluftsområden. Erikslundskolan består av 4 skolenheter, F-6, 7-9 och 2 grundsärskolenheter. Erikslundskolan är en skola med personal som stannar kvar länge. Eleverna kommer både från skolans närområde men även från övriga Borås. På Erikslundskolan får hela världen plats. Täta bussförbindelser och gratis parkering på skolan.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 14 augusti 2023

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare på Erikslundskolan förväntas du planera, genomföra och utveckla undervisningen enskilt och tillsammans med kollegor. Även samverkan med vårdnadshavare, elevhälsa och övrig personal kring elevernas utveckling och lärande ingår som en naturlig del.

Du som söker

Behörig för att undervisa i musik för elever i åk 2-9. Erfarenhet av att arbeta med elever i årskurs 2-9. God erfarenhet av att arbeta med elever i olika åldersspann.
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig för att undervisa i musik. Tidigare erfarenhet är meriterande och vi är alltid nyfikna på hur nya medarbetare kan bidra till att utveckla våra respektive verksamheter. Du ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmågan att betrakta verksamheten som en helhet. Du står helhjärtat bakom skolans värdegrund och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Johanna Wallinder, rektor
Telefon: 033-358046

Anne Pihlo, facklig företrädare för Sveriges Lärare
Telefon: 0768887969

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-04.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol