Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 30:2023:30 | Sista ansökningsdag: 2023-04-09

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till enheten för Hälso- och sjukvård, Sociala omsorgsförvaltningen

Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Din nästa arbetsplats

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård består av sju arbetsterapeuter, sju fysioterapeuter, 23 sjuksköterskor, fyra undersköterskor och tre rehabassistenter, uppdelade på tre team, vilka tillsammans ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Enheten har även en samordnare och två metodhandledare som är riktade mot rehab respektive omvårdnad, vilka även är vårt vårdplaneringsteam.

Vi söker nu en sjuksköterska till område funktionshinder.
Vi sitter i trivsamma lokaler mitt i centrala Borås med närhet till Resecentrum och goda parkeringsmöjligheter.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, med helgtjänstgöring var 8:e helg.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende, servicebostad samt ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

För dig som är ny i yrket eller har arbetat några år och vill prova på kommunal hälso- och sjukvård erbjuder vi mentorskap och en individuellt utformad introduktion utifrån dina behov. Vi arbetar dagtid och var 8:e helg. På helgen arbetar det tre sjuksköterskor, en från varje team.

Du som söker

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska., Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Utifrån omställningen Nära Vård behöver vi utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av patientgruppen. Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska med erfarenhet från palliativ vård är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Eva Martinsson, enhetschef
Telefon: 033-35 31 79

Linnea Ersson, enhetschef
Telefon: 033-35 30 96

Jimmy Johansson, facklig företrädare för Vårdförbundet
Telefon: 0768-88 86 55

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-04-09.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol