Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Referensnummer: 24:2023:214 | Sista ansökningsdag: 2023-06-12

Lärare årskurs 2-6, musik på Bergdalskolan, Grundskoleförvaltningen

Vi på Bergdalsskolan söker nu vår nästa musiklärare!

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

På Bergdalskolan går cirka 350 elever från förskoleklass till årskurs 6. Elevsammansättningen speglar samhällets mångfald på ett positivt sätt. Vi arbetar efter visionen - Lust att lära, möjlighet att lyckas. Hos oss betyder det att vi utgår från en god relation med våra elever för att skapa en helhetssyn av elevens utveckling och lärande. Varje elev ska mötas med förståelse, medmänsklighet och respekt. Vi har höga förväntningar på våra elever och deras möjligheter att nå långt i sin kunskapsutveckling.

Skolan har en flexenhet med speciallärare där elever i behov av stöd kan få hjälp utifrån sina individuella behov. På Bergdalskolan arbetar kollegiet aktivt med att skapa en samsyn runt värdegrundsfrågor. Trygghet, ansvar och respekt är våra ledord.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter

Som lärare i musik på Bergdalskolan kommer du att undervisa samtliga elever i årskurserna 2-6. På skolan har vi en fint utrustad musiksal. Utifrån gällande styrdokument skapar du förutsättningar för att eleverna uppnår kunskapskraven i musik. Det är viktigt att du anpassar undervisningen till elevers olika utveckling och förutsättningar. I arbetet ingår planering, genomförande och utvärdering av din undervisning samt elevernas utveckling. Även samverkan med vårdnadshavare, elevhälsa och övrig personal kring elevernas utveckling och lärande ingår som en naturlig del.

Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare inom de praktiskestetiska ämnena där ni lär av och stöttar varandra. På skolan har hela kollegiet ett gott samarbete med varandra med elevers måluppfyllelse som gemensamt fokus.

Utöver musikuppdraget formas tjänsten utifrån din eventuella ytterligare behörighet eller kompetens och utifrån skolans behov. För dig som är intresserad finns det även möjlighet att inte arbeta heltid utan enbart ägna dig åt musikuppdraget.

Du som söker

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik för elever i årskurs 2-6. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom skola och speciellt om du har undervisat i musik.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för musik och undervisning. Du är trygg i ditt ledarskap och genom att du arbetar med tydlighet och goda relationer till eleverna bidrar du som lärare till en god lärandemiljö som ger förutsättningar till elevers kunskapsutveckling. Du är duktig på att skapa ordning och struktur i klassrummet och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar. Du har god samarbetsförmåga, ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmågan att betrakta verksamheten som en helhet.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Holström, rektor
Telefon: 033-35 80 13

Sveriges Lärare, facklig företrädare
Telefon: 033-35 76 83


Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-12.

Ameneh, en av Borås Stads medarbetare.

Karriärföretag 2023
Borås Stad är utsedd till ett Karriärföretag 2023, i år för fjärde året i rad. Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som anses erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga yrkesverksamma.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol