Jobba inom vård och omsorg

Inom området äldreomsorg eller funktionshinderverksamhet möter du de boråsare som behöver stöd i livet på olika sätt. Du får en meningsfull arbetsvardag som sällan är den andra lik och du blir viktig för många medmänniskor.

Några yrken inom vård och omsorg

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Arbets- och fysioterapeut

Som arbetsterapeut eller fysioterapeut arbetar du i ett team för att ge patienten bästa möjliga rehabilitering, vård och omsorg. Det kan till exempel vara i patientens eget hem, på vård- och omsorgsboende, korttidsenhet eller i en gruppbostad.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Biståndshandläggare

Biståndshandläggare arbetar med att informera och vägleda människor till rätt stöd och hjälp. Du gör bedömningar och utreder om och i så fall vilket stöd en person behöver.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Enhetchef inom vård och omsorg

Att arbeta som enhetschef inom vård och omsorg är ett meningsfullt och varierande uppdrag med möjlighet att leda utvecklingen för framtiden och verkligen göra skillnad för dem vi är till för.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Sjuksköterska

Som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska arbetar du inom hälso- och sjukvårdsorganisationen i äldreomsorg eller funktionshinderverksamhet. Du har ett nära samarbete med annan omvårdnadspersonal och chefer.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Stödassistent

Stödassistenter arbetar med människor som är i behov av stöd. Det kan vara personer med fysiska, psykiska, neuropsykiatriska eller intellektuella funktionsnedsättningar.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Undersköterska

Som undersköterska bidrar till att boråsare som har behov av vård, omsorg och service får ett gott liv varje dag. Du arbetar självständigt men också tillsammans med kollegor och du utför insatser inom hemtjänst eller på boenden för äldre.

Lediga jobb

Just nu finns det 11 lediga jobb inom vård och omsorg.

Sök jobbet:
Sjuksköterska till Bodagatans korttidsenhet

Sista ansökningsdag: 2024-05-06

Sök jobbet:
Stödassistent till Jobb Resurs

Sista ansökningsdag: 2024-05-08

Sök jobbet:
SSPF-koordinator till vårt nya Ungdomscentrum

Sista ansökningsdag: 2024-05-06

Om att arbeta i Borås Stad

En man som är på väg ner i en bassäng. Han har hoppat från kanten och gör bomben (håller armarna om knäna).

Karriär och utveckling

Det är du som bestämmer vilken väg du vill gå. Men så mycket kan vi säga, att med 250 olika yrken och viljan att du ska trivas hos oss, kan vi erbjuda stora möjligheter för dig att utvecklas och variera ditt arbetsliv.

En man med dragspel framför ett en klass med ungdomar.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Dela sidan: Jobba inom vård och omsorg

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol