Referensnummer: 30:2024:007 | Sista ansökningsdag: 2024-02-25 | Förvaltning: Sociala omsorgsförvaltningen

Stödassistenter till LSS gruppbostäder Hansinggatan 13 och 15

Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu två nya medarbetare till gruppbostäderna Hansinggatan 13 och 15.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Schemalagd arbetstid, förlagd till dag, kväll och helger. Tillträde efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har kunskap, engagemang och intresse för att arbeta på en gruppbostad för personer med varierande funktionsnedsättningar. Uppdraget som stödassistent innebär att utifrån individens behov, förutsättningar och önskemål, motivera samt stärka brukaren i sin vardag både i sin bostad och vid sociala aktiviteter. Du arbetar även med omvårdnadsuppgifter samt sjukvårdsuppgifter på delegation från hälso- och sjukvårdspersonal.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga stödassistenter på enheten och andra viktiga personer runt brukaren. Genom att bidra med dina kunskaper och din erfarenhet är du också delaktig i utvecklingen av enhetens verksamhet. Brukarens behov är i centrum och dennes synpunkter ska aktivt tas tillvara. Brukaren ska få stöd i rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du som söker

Du som söker skall ha gått Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning och särskilt arbete med tydliggörande pedagogik och AKK.

Som person är du lugn, har ett gott bemötande och stort tålamod. Du har också förmåga att arbeta självständigt och är lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du behöver ha datorvana samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift då dokumentation och en del annan administration som ingår i anställningen sker i datamiljö. Körkort är meriterande men ej ett krav.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Borås Stads växel, Facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Nergis Golian, Rekryterande chef
E-post: nergis.golian@boras.se
Telefon: 033-35 80 32

Läs om dina förmåner som anställd.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Innan erbjudande om anställning behöver ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-02-25.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Sjuksköterska sökes till hemsjukvården i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Sök jobbet:
Informationssäkerhetsspecialist

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Sök jobbet:
Samordnare till Barnahus Älvsborg

Sista ansökningsdag: 2024-03-03

Om att arbeta i Borås Stad

Kvinna som plockar fram medicin ur ett skåp

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom vård och omsorg

Ett jobb inom vård och omsorg är kanske det yrkesområde som bjuder på mest variation? Möt några av alla de medarbetare med olika yrken som jobbar här.

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol