Referensnummer: 24:2024:057 | Sista ansökningsdag: 2024-04-17 | Förvaltning: Grundskoleförvaltningen

Verksamhetsutvecklare på Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Grundskoleförvaltningens kärnverksamhet är utbildning inom grundskolan, anpassad grundskola samt fritidshemsverksamhet. I Borås Stad har vi övertygelsen om att alla barn och elever vill och kan lära. Med denna strategi vill vi fortsätta förbättringsarbetet med att göra en bra skola bättre.

Inom organisationen finns även ansvar för kost, lokalvård och vaktmästeri. I Borås finns det 39 kommunala grundskolor och två anpassade grundskolor med sammanlagt 12 400 elever och 2800 medarbetare.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetsutvecklare arbetar du nära chef och kollegor på enheten för Kvalitet och utveckling men även med övriga medarbetare inom den centrala förvaltningen. Du ingår i ett viktigt nav för skolutveckling, kvalitetsarbete och utredning. Du arbetar med huvudmannens kvalitetsarbete, sammanställer och analyserar resultat, samt föreslår utvecklingsinsatser i syfte att öka elevernas måluppfyllelse.

I rollen ingår att stödja och utbilda skolledare och pedagoger. Även administrativa uppdrag ingår vilket innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Du planerar ditt arbete självständigt och tar stort eget ansvar.

Du som söker

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleexamen eller annan utbildning som vi bedömer som motsvarande. Erfarenhet av arbete med skolutveckling, elevhälsa och i skolledning är meriterande, liksom vidareutbildning inom utbildningsledarskap och skolutveckling.

Genom arbete i skolan har du förvärvat en god kunskap och förståelse för skolan som organisation och du kan omsätta dess lagar och regler till praktisk verklighet. Du har genom tidigare erfarenheter visat på driv och stort intresse för skolutveckling samt förmåga att leda och entusiasmera andra, både i större sammanhang och i mindre grupper. Du är duktig på att leda processer.

Du är målinriktad, analytisk, strukturerad, innovativ och vågar utmana invanda föreställningar. Vidare har du kunskap och förståelse för att arbeta utifrån vetenskaplig grund och har ett naturligt intresse av omvärldsbevakning.

För rollen är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och du utrycker dig väl i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Hayne Hedin, Rekryterande chef
E-post: hayne.hedin@boras.se
Telefon: 033-353670

Hitesh Vithlaini, Vision
Telefon: 033-353789

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-04-17.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Barnsekreterare familjehemsplacerade barn

Sista ansökningsdag: 2024-04-26

Sök jobbet:
Modersmålslärare i rumänska på CFL

Sista ansökningsdag: 2024-04-17

Sök jobbet:
Skolsköterska på Dalsjöskolan 7-9

Sista ansökningsdag: 2024-04-24

Om att arbeta i Borås Stad

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom ledning, utveckling och administration

Hos oss arbetar närmare 500 chefer och det finns flera olika jobb inom verksamhetsutveckling och administration.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol